Centrauto Wijnegem

info@centrautowijnegem.net.bmw.be
http://www.centrauto.bmw.be

Tel 03 320 83 20

Willem van Halmalelaan 1 (inrit Blikstraat)
2110 Wijnegem

BTW BE0420004951

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Gedelegeerd Bestuurder:
Alex Geurts en Philippe van der Brempt
Tel: 03 320 83 20

Commercieel Directeur:
Marc Bogaerts
Tel: 03 320 83 20
marc.bogaerts@centrauto.net.bmw.be

Verantwoordelijke Fleet van Centrauto groep:
Erik Mescher
Tel: 03 320 83 20
GSM: 0474 811 653
erik.mescher@centrauto.net.bmw.be

 

BMW

Centrauto Group heeft de afgelopen decennia een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio Antwerpen en Limburg als BMW en MINI verdeler en is gekend voor zijn service, kwaliteit en innoverende ideologie. De groep beschikt over BMW concessies in Malle, Wijnegem, Genk en
Dilsen-Stokkem en MINI concessie in Wijnegem.

Met een gloednieuwe concessie is Centrauto Malle een BMW concessie die helemaal klaar is voor de toekomst. Naast de verkoop van nieuwe en BMW Premium Selection wagens, kan u er ook terecht voor onderhoud, herstellingen, carrosserie en directe aanname en dit zowel voor uw BMW als uw MINI. Dit laatste is een nieuwe snelservice waar u zonder afspraak terecht kunt voor kleine herstellingen, ook op zaterdag.

Naast zijn gekende service, biedt Centrauto Malle echter ook een breed palet van verschillende mobiliteitsdiensten aan. Het gaat om mobiliteitsdiensten zoals korte, middellange en lange termijn verhuur, een VIP shuttleservice, een eigen rijschool tot zelfs een helikopterservice.

CenShuttle
Centrauto stelt u een VIP service voor die u op een premium manier vervoert. CenShuttle biedt een stijlvolle en uiterst comfortabele oplossing op maat aan voor private en zakelijke verplaatsingen, ongeacht uw bestemming in binnen- of buitenland.

CenHeli
Bent u op zoek naar een exclusief vervoersmiddel, dan is CenHeli de premium service bij uitstek. Met onze helikopter omzeilt u zorgeloos files en wegenwerken. CenHeli brengt u overal heen in een mum van tijd.

CenSchool
Veilig verkeer en een optimale mobiliteit begint bij een goede rijopleiding. CenSchool biedt lessen theorie, praktijk en eco-driving aan zodat uw werknemers worden begeleid en bijgeschoold wanneer nodig. Bij alle lessen staan veilig en duurzaam rijden centraal. Ook het behalen van een rijbewijs is mogelijk met CenSchool

CenRent
Centrauto biedt via CenRent wagens te huur aan op korte en middellange termijn. Zo kan u genieten van de meest geschikte wagen op het juiste moment.

CenEnergy
CenEnergy levert laadinfrastructuur voor elektrische wagens aan particulieren, bedrijven en openbare instellingen. Daarnaast biedt het 360° geconnecteerde technologie om het energiegebruik te optimaliseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de implementatie van een smart-grid, mobiliteitsbudget, thuis batterijen en andere laadinfrastructuur.

Extra contact

CEO:
Alex Geurts
info@centrautowijnegem.net.bmw.be

COO:
Stef Van der Mueren
stef.van-der-mueren@centrauto.net.bmw.be

Senior Manager Fleet / B2B Centrauto Group:
Erik Mescher
erik.mescher@centrauto.net.bmw.be

Marketing Coördinator Centrauto Group:
Charlotte Verbrugge
charlotte.verbrugge@centrauto.net.bmw.be


Recent news