Centrauto Wijnegem

info@centrautowijnegem.net.bmw.be
www.centrauto.bmw.be

Tel 03 320 83 20

Willem van Halmalelaan 1
2110 Wijnegem

BTW BE 0420 004 951

Contact

Sales Manager

Michiel Colpaert
michiel.colpaert@centrauto.net.bmw.be

Senior Manager Fleet / B2B

Erik Mescher
erik.mescher@centrauto.net.bmw.be

Marketing Manager

Charlotte Verbrugge
charlotte.verbrugge@centrauto.net.bmw.be

Centrauto. Uw mobiliteitspartner.

Centrauto heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio Antwerpen als BMW en MINI verdeler en is gekend voor zijn service, kwaliteit en innoverende ideologie. Centrauto beschikt over BMW concessies in Wijnegem en Malle en een MINI concessie in Wijnegem.

Centrauto Wijnegem is de BMW concessie van de toekomst waar u op de eerste plaats komt. Naast de verkoop van nieuwe en BMW Premium Selection wagens en MINI Next, kan u er ook terecht voor onderhoud, herstellingen, carrosserie en directe aanname en dit zowel voor uw BMW als uw MINI. Dit laatste is een snelservice waar u zonder afspraak terecht kunt voor kleine herstellingen, ook op zaterdag.

Naast zijn gekende service, biedt Centrauto een breed palet van verschillende mobiliteitsdiensten aan. Centrauto is dan ook meer dan een wagenverdeler. Van korte, middellange en lange termijn verhuur tot een eigen shuttle service. We zijn uitgegroeid tot een volwaardige mobility provider.

Het Centrauto Fleet team is gespecialiseerd in maatwerk en denkt dan ook graag met u mee. Bent u op zoek naar een fiscaal aantrekkelijk wagenpark voor uw werknemers, zoekt u een weg in de voortdurend veranderende wetgeving of wil u graag een professionele partner in uw vlootbeheer? Het Centrauto Fleet team staat voor u klaar.

Pin It on Pinterest