fbpx

Panken Leuven

verkoop@panken.be
www.garagepanken.be

Tel 016 22 80 28

Brusselsesteenweg 31
3020 Herent

Contact

Zaakvoerder

Nathalie Panken
016 24 22 44
verkoop@panken.be

Contactpersoon Fleet

Yves Steegmans
016 24 22 45
0497 43 42 40
yves@automotive-leuven.be

Een service op maat van de fleetklant

Citroën Panken is een derde generatie autobedrijf die reeds sinds 1983 het merk Citroën vertegenwoordigt in de Leuvense regio. Als familiebedrijf dragen wij het persoonlijke contact met onze klanten hoog in het vaandel. 

Dat geldt voor particulieren maar zeker ook voor fleetklanten. Iedere  bestuurder van een bedrijfswagen wordt ontvangen alsof hij zijn eigen wagen komt aankopen. En met de fleetverantwoordelijke houden we een open gesprek in functie van zijn noden, rekening houdend met Total Cost of Ownership. Wil u liever leasen dan aankopen? Geen probleem, wij zijn  preferred dealer bij verschillende leasingmaatschappijen! Zowel klassieke financiering,  financiele leasing, als renting en operationele leasing behoren tot de mogelijkheden. 

Ons team staat voor professionalisme en een topservice. We blijven ook up to date dankzij continue bijscholing.  Met een specifieke fleetservice zoals, pick-up and delivery en een fleetcorner bieden wij u een klantenervaring die zijn gelijke niet kent. 

Breng zeker eens een bezoek aan onze vernieuwde showroom. U kan er o.a. kennis maken met de C5 Aircross, de nieuwe referentie in het SUV segment.

Pin It on Pinterest