Davo Sint-Truiden

sint-truiden@davo.net.bmw.be
http://www.davo.bmw.be

Tel 011 71 30 00

Spookvliegerlaan 1131
3800 Sint-Truiden

BTW BE0438057750

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Zaakvoerder:
Karel Daenen
Tel: 012 440 872
karel.daenen@davo.net.bmw.be

Verantwoordelijke Fleet Sint-Truiden:
Sven Timmermans
Tel: 011 713 004
GSM: 0472 500 775
sven.timmermans@davo.net.bmw.be

SaveSave

BMW

Grensverleggende service

Al meer dan dertig jaar is Davo een trotse vertegenwoordiger van BMW. Deze BMW-concessie, die begin 1984 het levenslicht zag in Tongeren, ontleent zijn naam aan de respectievelijke stichter Vital Daenen en zijn echtgenote Jeaninne Vos. De waarden waar Vital Daenen toen al voor stond, zijn nog steeds dé speerpunten van de onderneming: klantvriendelijkheid, kwaliteit en service.

Die ingesteldheid vertaalde zich al snel in een sterke groei waardoor Davo in 1991 verhuisde naar een complex met een veel grotere werkingsoppervlakte om de klanten nog beter ten dienste te kunnen staan. In de loop der jaren kende het complex nog verschillende uitbreidingen: zowel op het vlak van medewerkers, 56 inmiddels, als op het vlak van infrastructuur. In 2015 opende Davo daarbovenop nog een bijkomende BMW concessie in Sint-Truiden die volgens dezelfde regelgeving en normen van Davo Tongeren. Anno 2017 is Davo Tongeren de grootste speler binnen de regio wat betreft BMW en dankzij de nieuwe concessie in Sint-Truiden heeft het zijn positie ook in Zuid-Limburg verzekerd.

Uiteraard legt Davo al zijn klanten in de watten, maar voor fleetklanten doen de medewerkers net dat ietsje meer. Het commerciële personeel kreeg specifieke opleidingen en trainingen op het BMW Trainingcentrum te Bornem om deze klanten een aanpak op maat te kunnen bieden. Zo zijn er fleetcondities op basis van het wagenpark en bedrijfsspecifieke servicecondities. Een persoonlijke en flexibele aanpak wordt gegarandeerd en indien gewenst behoort zelfs een haal-en-brengservice tot de mogelijkheden.

Kortom: BMW Davo staat garant voor een totaalaanbod van diensten en service.


Recent news