fbpx

DS Automotive Leuven

info@automotive-leuven.be

Tel 016 22 80 28

Brusselse Steenweg 31
3020 Herent

Contact

Directeur

Dirk Eykens
016 67 02 80
dirk@automotive-leuven.be

DS Advisor

Dillen Van den bosch
016 67 02 80
dillen@automotive-leuven.be

Fleetverantwoordelijke

Philippe Delande
015 23 35 66
philippe@groepautomotive.be

Uw One Stop Shop voor Franse premium

Hoewel de Leuvense DS store nog maar sinds korte tijd bestaat (juni 2018), is de concessie er wel in geslaagd om haar fleetklanten een prachtig totaalpakket aan te kunnen bieden. De concessie kan immers rekenen op een eigen carrosserieafdeling, zodat ze echt gezien kan worden als een moderne One Stop Shop. En via de DS Valet Service, een breng- en haalservice voor onderhoud waarbij zelfs een vervangwagen tot de mogelijkheden behoort, kunnen uw bestuurders op hun twee oren slapen én vooral: ze verliezen geen tijd. Ook een levering van een nieuwe wagen behoort trouwens tot de mogelijkheden via de Valet Service.

Daarenboven is de warme en luxueuze showroom van DS Store Leuven de werkplek van een gespecialiseerd team dat alle PSA-opleidingen inzake financiën, fiscaliteit en verzekeringen hebben gevolgd, zodat zij u zonder probleem kunnen bijstaan in de woelige, steeds veranderende fleetwereld.

“Bij ons bent u geen nummerplaat”

Een wereld waarin de modellen van het Franse premiummerk DS zich trouwens als een vis in het water voelen. Zo is de DS7 Crossback met zijn 1.5 dieselmotor de perfecte aanwinst voor uw vloot: een knappe SUV met een soepele motor, premium uitstraling en een zeer gunstige CO2-uitstoot van slechts 104 gram per kilometer.

Toch zal het niet de kennis ter zaken, maar de persoonlijke touch van het team hetgene zijn dat u het meest zal bijblijven. De Leuvense DS Store is immers gegroeid uit familiebedrijven met een jarenlange traditie in de garagewereld. U kan dus zeker zijn van een persoonlijk contact met de concessiehouder. “Bij ons bent u niet slechts een nummerplaat”, is niet zonder reden het motto van de DS-verdeler.

Pin It on Pinterest