DS Waterloo

Gegevens

Adres

Chausseé de Louvain 15
1410 Waterloo

Website

Introductie

Franse luxe in Waals-Brabant

Het in 2016 gecreëerde merk DS Automobiles is de Franse interpretatie van het woord ‘luxe’. En DS evolueert op alle vlakken, het merk is dan ook gezien zijn jonge leeftijd in volle ontwikkeling, zowel qua gamma, met premiumwagens, als op het vlak van distributienetwerk.

In Waals-Brabant vindt u dan ook maar één DS Store. Die bevindt zich in Waterloo en werd in januari 2018 door de Groep Ollivier geopend.

Twijfel dus niet om langs te komen om er de DS7 Crossback te komen ontdekken. Deze in 2018 gelanceerde premium SUV is op maat gemaakt van professionele klanten die zich proberen te onderscheiden. Daarenboven weegt hij fiscaal niet door op uw vloot. De DS7 is zelfs beste in zijn klasse, hij stoot maar 101 gram CO2 per kilometer uit (NEDC 2.0). Daardoor blijft hij fiscaal ook 90% aftrekbaar.

In de lente wordt die vergezeld door de DS3 Crossback. Deze crossover zal beschikbaar zijn met benzine- en dieselmotoren van de laatste generatie. En op het einde van het jaar zal de DS3 E-Tense het elektrische gamma van DS aftrappen.

Naast een partnerschap op het vlak van vlootbeheer in Brabant, stelt de Groep Ollivier u dus een leven in Franse luxe voor, met de meest moderne technologieën!

Contactpersonen

Luis Calvo

Site Verantwoordelijke

David Cerquiera Y Pillar

DS Advisor 02 386 04 51

Gregory Tasse

DS Advisor 02 386 04 47 gregory.tasse@groupollivier.be

Locatie