DW Car Center

info@dwcarcenter.be
www.dwcc.be
Facebook

Tel 02 252 04 66

Luchthavenlaan 8
1800 Vilvoorde

BTW BE 0831 340 181

Contact

Algemeen Directeur / Zaakvoerder

Gabriel Zahr
gabriel.zahr@dwcc.be

Commercieel Directeur

Geoffrey Van Damme
geoffrey.vandamme@dwcc.be

Fleet Verantwoordelijke

Siebe Van Eyken
0468 12 76 31
siebe.vaneyken@dwcc.be

DWCC: uw automotive partner in de rand van Brussel

DWCC is een familiebedrijf en officiële dealer van Citroën, Kia, Mazda en Suzuki. Deze merken worden verdeeld over drie vestigingen die zich allemaal in de rand van Brussel bevinden. In onze vestiging te Vilvoorde en Meise kan u terecht voor Kia en Suzuki en in Strombeek voor Citroën en Mazda. Daarnaast zijn we ook officieel hersteller van deze merken en hebben wij 1 carrosserie in Strombeek.

Bedrijven en hun bestuurders zijn bij ons aan het juiste adres voor een dienstverlening op maat. Home service, vervangwagens, een atelier met een brug die enkel voor een snelle bediening van het fleetcliënteel wordt ingezet, een zithoek met wifi, een koffiemachine, …

Uw contactpersoon voor fleet is Siebe Van Eyken, die continue scholing krijgt over de laatste ontwikkelingen inzake elektrificatie en fiscaliteit. Geen tijd om langs te komen voor advies? Geen probleem, Siebe komt tot bij u om u te informeren over de samenstelling van uw vloot. Fiscaliteit, TCO, … hij heeft een antwoord op al uw vragen! Vanzelfsprekend volgen al onze medewerkers op regelmatige basis opleidingen, zodat ze uw auto steeds op een correcte manier kunnen onderhouden of herstellen.

Overweegt u een vergroening van uw vloot? Geïnteresseerd in hybride of elektrisch? Met al de merken die wij vertegenwoordigen, bedienen wij u op uw wenken. En ons aanbod breidt de komende maanden nog uit, want In 2020 komen de eerste hybrideversies uit van de Suzuki Vitara en S-Cross. Interesse in een testrit? Maak een afspraak en voor u het weet, zit u achter het stuur!

Pin It on Pinterest