DWCC Strombeek

http://www.dwcc.be

Gegevens

Adres

Sint-Annalaan 279
1853 Strombeek

BTW-nummer
BTW BE 0831 340 181
Website
http://www.dwcc.be
E-mail
info@dwcc.be
Telefoon
Tel 02 267 13 06

Introductie

Belangrijke investeringen voor een merk met toekomst

DWCC – sinds september 2017 verdeler van Mazda in Strombeek – is een jong familiebedrijf dat onlangs nog investeerde in een vernieuwde showroom. Mazda is dan ook een van de snelst groeiende merken op de Belgische markt met bovendien heel wat interessante modellen voor de fleetmarkt. Eerst had DWCC een concessie in Jette maar wegens het grote volume en succes van Mazda  werd verhuisd naar Strombeek (voormalig Citroën van Campenhout). Deze concessie is zowel naar verkoopsvolume als oppervlakte één van de grootste in België.

DWCC beschikt over een ervaren team dat de verwachtingen van de markt, waaronder die van de bedrijven met wagenparken, erg goed kent. U kan bij ons terecht voor interessante fleetkortingen en een wagenpark volledig op maat en fiscaal geoptimaliseerd

Home service, vervangwagen, multimerk-carrosserie, een atelier met een brug die enkel voor een snelle bediening van het fleetcliënteel wordt ingezet, een zithoek met wifi, een koffiemachine… Bij DWCC wacht u een waaier aan diensten. Bovendien staan ze garant voor een nauwe opvolging van de huidige fleetklanten en lokale bedrijven. U kan bij DWCC ook terecht voor het utilitaire gamma van Citroën, dat perfect complementair is met de SUV’s en personenwagens van Mazda, zoals de CX-5 en de nieuwe CX-30. Vanaf september krijgt het Mazda-gamma bovendien elektrische versterking in de vorm van de futuristische MX-30, een compacte SUV die pioniert met een vooruitstrevende e-Skyactiv-aandrijflijn en een interieur dat grotendeels is opgetrokken uit gerecycleerde materialen.

Contactpersonen

Gabriel Zahr

Algemeen Directeur / Zaakvoerder gabriel.zahr@dwcc.be

Geoffrey Van Damme

Commercieel Directeur geoffrey.vandamme@dwcc.be

Siebe Van Eyken

Verantwoordelijke Fleet siebe.vaneyken@dwcc.be

Locatie