Etn Verhelst

http://www.verhelst.bmw.be

Tel 059 24 27 00

Joseph Plateaustraat 1
8400 Oostende

BTW BE0439879954

EXTRA CONTACT

Concessiehouder:
Paul Verhelst
Tel: 059 24 27 00
paul.verhelst@verhelst.net.bmw.be

Sales Advisor Fleet:
Annick Verhelst – Rammant
Tel: 059 24 27 08
annick.verhelst@verhelst.net.bmw.be

BMW

Uw baken van vertrouwen

Al 25 jaar lang doet Garage Verhelst net zoals haar huismerk BMW elke dag opnieuw haar uiterste best om dynamisch, esthetisch en innovatief te zijn. Dat zijn waarden die we hoog in het vaandel dragen en de reden waarvoor we steeds streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Op een professionele manier willen wij u een unieke beleving aanbieden met onze prachtige producten en correcte service.

In 2015 werd de volledige showroom gelegen te Oostende trouwens vernieuwd om nog beter ten dienste te kunnen staan van de klant. Zo is er nu een aparte afleverzone waar klanten hun nieuwe wagen kunnen ophalen. Voor degenen die ter plekke even dienen te wachten voor bijvoorbeeld een onderhoud is er hiervoor plaats voorzien in de showroom met Isetta-koffiebar.

Voor een herstelling proberen we onze klant uit de nood te helpen met vervangwagens. Bovendien beschikt BMW Verhelst over een uitgebreide pool aan demowagens waarmee ook professionele klanten na een vrijblijvende afspraak een proefrit kunnen maken.

Eerlijk, correct en betrouwbaar: dat is BMW Verhelst, uw baken van vertrouwen.


Recent news