fbpx

Feyaerts Aarschot

info.aarschot@feyaerts.be
www.feyaerts.be

Tel 016 56 45 75

Leuvensesteenweg 526
3200 Aarschot

BTW BE 0426 617 876

Contact

Algemeen Directeur / Zaakvoerder

Tom Feyaerts
016 56 45 75
tom@feyaerts.be

Fleet Verkoper

Tim Ciroux
016 46 45 75
tim@feyaerts.be

Ford

Blijven vernieuwen

Als wagenparkbeheerder wil u in uw bedrijf in de eerste plaats zo weinig mogelijk administratieve zorgen over uw vloot. Een vertrouwde partner, die u niet alleen met de juiste producten maar ook met door en door professioneel advies kan bijstaan, is precies wat u nodig heeft.

Ford Feyaerts heeft precies alles in huis om dat soort partner te zijn voor uw wagenpark. De officiële concessie voor Aarschot, Haacht en Heist-op-den-Berg is uitgegroeid tot een vaste thuishaven voor alle wagenparken uit de regio.

KMO’s zijn een graag geziene gast bij Ford Feyaerts, en alles wordt in het werk gesteld om de mobiliteit van uw bestuurders te verzekeren. De stevige basis die we hebben en de ruim 70 jaar ervaring van het familiebedrijf zorgen voor continuïteit van onze dienstverlening.

In 2011 is de vestiging in Aarschot helemaal vernieuwd en sterk uitgebreid. Zo werd er onder andere een nieuwe toonzaal bijgebouwd, zodat we voortaan over ruim 1300 m2 tentoonstellingsruimte beschikken om u zo op een zeer comfortabele manier het hele Ford gamma te laten bewonderen.

In 2013 werd de carrosserieafdeling volledig vernieuwd. Het oude gebouw dat ondertussen meer dan 30 jaar oud was, heeft plaats gemaakt voor een nieuwe, moderne werkplaats, uitgerust met een nieuwe, hoogtechnologische en milieuvriendelijke spuitcabine, en een lasergestuurde meet- & richtbank. Zo kunnen we garanderen we dat uw wagen zelfs na een ongeval in tip-top conditie blijft.

U merkt het: de ideale omstandigheden om u, uw bedrijf en uw Ford een uitstekende service te verlenen …. zoals we dit al 75 jaar gewend zijn.

Pin It on Pinterest