Gent Motors West

http://www.gentmotors.be

Gegevens

Adres

Rijksweg 123a
9870 Zulte

BTW nummer
BE 0442 763 032
Website
http://www.gentmotors.be
E-mail
info@gentmotors.be
Telefoon
Tel 09 381 50 65

Introductie

Gent Motors pakt uit met volledig nieuwe showroom

Gent Motors is een familiebedrijf dat sinds 1991 actief is in de automobielsector. Het bedrijf groeide in die kwarteeuw uit tot de grootste FCA-dealer van België. De concessie verdeelt de merken Alfa Romeo, Fiat, Jeep en Abarth.

Gent Motors heeft dit jaar geïnvesteerd in een splinternieuwe showroom van 1400m² (dubbel zo groot als voorheen) voor de merken Alfa Romeo en Jeep. Ze is volgens de internationale normen van Alfa Romeo en Jeep ingericht. Daarnaast werd de showroom van Fiat na vijf jaar volledig gerenoveerd. Naast de hoofdvestiging langs de Zwijnaardsesteenweg zijn er vestigingen in Drongen en Zulte. Zusterbedrijf Kortrijk Motors neemt de regio van Zuid-West-Vlaanderen voor zijn rekening.

De showroom komt op een uitgelezen moment: Alfa Romeo en Jeep zijn in volle expansie. De komst van nieuwe, succesvolle modellen zoals de Giulia en de Stelvio, respectievelijk het berlinemodel en de eerste SUV van Alfa Romeo betekenen een boost in de (fleet)verkoopcijfers van de autofabrikant. Bij Jeep gooit de Compass met een interessante uitvoering met kleine benzinemotor en lage uitstoot hoge ogen in het compacte SUV-segment.

Volledige en persoonlijke aanpak

Gent Motors gaat prat op een persoonlijke benadering van de klant: medewerkers zoeken een oplossing op maat. Het bedrijf heeft dan ook de nodige uitrusting voorhanden om de professionele klant een all-in-onepakket aan te bieden. U kiest een auto en onder hetzelfde dak vindt u oplossingen voor leasing, financiering, onderhoudscontract en verzekering. Gent Motors wordt op die manier een one-stopshop met een professionele, kwalitatieve dienstverlening.

En dat geldt ook voor de naverkoop: bij Gent Motors kan u terecht voor onderhoud en herstellingen. Zo biedt de eigen carrosserieafdeling oplossingen bij koetswerkproblemen. Met ultramoderne werkplaatsen, gekwalificeerde en gedreven technici en originele onderdelen staan wij garant voor de best mogelijke zorgen voor uw wagen.

Contactpersonen

Olivier Van den Broeke

Algemeen Directeur/Zaakvoerder 09 243 80 32 olivier@gentmotors.be

Tim Naessens

Commercieel Directeur 09 243 80 30 tim@gentmotors.be

Davy Huyst

Verantwoordelijke Fleet 09 220 60 00 0478 39 38 98 verkoop@gentmotors.be

Locatie