Neyt Lokeren

http://www.fordneyt.be
Ford

Gegevens

Adres

Gentse steenweg 39
9160 Lokeren

BTW-nummer
BTW BE 0414 723 696
Website
http://www.fordneyt.be
E-mail
info@neyt.be
Telefoon
Tel 09 340 50 40

Introductie

‘t is de Service die Telt! 

Reeds meer dan 57 jaar zijn wij als officiële Ford verdeler actief in de autosector. Met een vestiging in Wetteren en Lokeren, 1000 m² showroom en een moderne werkplaats zijn wij in staat een professionele dienstverlening aan te bieden. Sinds 1962 als Ford-Concessiehouder gegroeid tot een bedrijf dat steeds tot uw dienst klaar staat met een professionele aanpak en jarenlange ervaring om op ieder moment u de beste service te kunnen geven. De grote kennis van zaken en de betrouwbare en snelle klantenservice hebben wij beetje bij beetje opgebouwd. Die willen wij ook in de toekomst aan ieder van onze klanten blijven garanderen. Op de eerste plaats dienen wij dus de klant… u dus! En dat zal zo blijven. Dat blijft ons doel! 

De autowereld staat niet stil en Ford investeert enorm in ons hybride gamma met o.a de Mondeo Hybrid. Ook De Fiesta, Focus, Kuga & Explorer Hybrid komen binnenkort aan bod. De Toekomst is nabij en wij willen meteen mee op de kar springen!

Wij als Ford Transit center helpen u het geschikte bedrijfsvoertuig te vinden en ervoor te zorgen. Wij staan klaar met de nodige gespecialiseerde hulp en raad om de juiste beslissing te kunnen nemen. Van maximum laadvermogen en dakhoogte, over capaciteit van de laadruimte tot brandstofefficiëntie!

Wij bieden ook nog steeds alle type leasingformules aan, van financiële leasing via FCE bank tot onze Full operationele Leasing via Ford Business Partner. Zelfs Renting is mogelijk. Voor iedere klant kunnen wij de meest geschikte oplossing aanbieden voor zijn mobiliteit issue. 

Ook onze carrosserieafdeling in de Dijkstraat 24 te Lokeren biedt u dergelijk vakmanschap aan dat u nodig heeft. Dit zowel voor personenwagens, ja zelfs alle merken, bestelwagens en zelfs vrachtwagens. Garage Neyt biedt u dus een “Total Package” aan, zowel voor aankoop, financiering, leasing, Renting, herstel bij schade, onderhoud, onderdelenleverancier,…enz Garage Neyt is er voor U en ’t is de service die telt!

Contactpersonen

Glenn Neyt

Algemeen Directeur / Zaakvoerder / Verantwoordelijke Fleet 09340 50 40 0495 54 55 44 directie@neyt.be

Locatie