FordStore Morren Motor St Truiden

http://www.morrenmotor.be
Ford

Gegevens

Adres

Luikersteenweg 131
3800 Sint - Truiden

BTW nummer
BE 0406 164 140
Website
http://www.morrenmotor.be
E-mail
info@morrenmotor.be
Telefoon
Tel 011 68 68 52

Introductie

FORD MORREN MOTOR

Auto’s zit in het DNA bij de familie Morren! Grootvader Camille Morren startte reeds in de jaren 20 met een garage voor auto’s en vrachtwagens en zijn zoon Marcel Morren stapte in de voetsporen van zijn veel te vroeg overleden vader, door zelf een garage op te richten in 1969. Ford Morren Motor St Truiden was geboren! Samen met zijn echtgenote, Monique, bouwden ze de garage uit tot een echt succesverhaal met als beloning bijna jaarlijks een award van Ford Motor Company voor uitzonderlijke klantenservice en uitstekende verkoopcijfers.

Ondertussen stond de 3de generatie reeds klaar en in de jaren 80 kwamen Marc, Luc & Dirk Morren het succesvolle team van meer dan 30 loyale en ervaren medewerkers vervoegen. Op hun manier hebben zij de zaak verder uitgebouwd tot wat ze nu is met een jaarlijkse verkoop van méér dan 1.500 nieuwe en tweedehandsvoertuigen, met een persoonlijke, familiale service van 6 dagen op7!

Op een bepaald moment bots je in St Truiden en omstreken op je limiet en denk je aan schaalvergroting. Die kwam er dan ook in 2017, met de overname van garage Meelbergs te Diest. Ook hier werd vlug de dynamiek, het engagement en vooral het ‘familiale Morren DNA’ toegevoegd. Wij kunnen zeker dit laatste bevestigen want wij wensen echt naar buiten te komen als een echt familiebedrijf! Ondertussen staat ook reeds de 4e generatie klaar met Fréderique, Andreas, Julie & Guillaume Morren om mee in de zaak te stappen! Netjes verdeeld onder de 2 vestigingen, zodat wij terecht nog kunnen spreken over een echt familiebedrijf met 8 gezinsleden met dezelfde naam.

Onze sterkte zit hem vooral in onze medewerkers, professionals die reeds jaren meedraaien in onze dealerbedrijven. Bij ons is het geen uitzondering dat men zijn of haar carrière start bij ‘Morren Motor’ en ook beëindigt met een verdiende ‘ pensionering’! Ondertussen zijn wij nu reeds samen met 60 medewerkers, die graag met hart en ziel klaar staan voor ‘onze’ klanten en dit nog steeds 6 op 7. Wij verwelkomen jullie dan van harte om eens een kijkje te komen nemen, in Diest of in St Truiden. Tot binnenkort!

Aanbod

  • Verkoop nieuwe Ford personenauto’s en Ford bedrijfsvoertuigen
  • Verkoop van jonge tweedehandsvoertuigen met waarborg
  • Onderhoud en reparatie
  • Officieel erkende carrosserie voor alle verzekeringsmaatschappijen
  • Transit Center
  • FordStore: alle exclusieve modellen van Ford
  • Verhuur van personen- en bedrijfsvoertuigen in aanloop aanloop nieuwe voertuig(en)

Connectie

FORDSTORE MORREN MOTOR ST TRUIDEN ( Limburg ) en FORD MORREN MOTOR DIEST ( Vlaams Brabant ) behoren tot dezelfde familie en staan graag tot uw dienst!

Openingsuren

Showroom

ma- vrij : 9u – 12u & 13u15 – 19u

zaterdag: 10u – 17u

Atelier

ma, woe & vrij : 8u30 – 12u & 13u – 17u

din & don : 8u30 – 12u & 13u – 18u

zaterdag: 8u – 12u

op afspraak buiten de normale openingsuren

Contactpersonen

Marc Morren - Luc Morren - Dirk Morren

Bestuurders

Fréderique Morren

Fleet Advisor salesfleet@morrenmotor.be

Locatie