Données

Adresse

Raadsherenstraat 1
2300 Turnhout

BTW-nummer
TVA BE 0438 972 015
Site internet
http://www.gamotors.bmw.be
E-mail
info@gamotors.net.bmw.be
Tél
Tél 014 41 17 24

Introduction

Uw mobiliteitspartner voor de Kempen

Sinds 1993 is G&A Motors officiële BMW concessiehouder in Turnhout. Vanuit de hoofdstad van de Kempen voorzien ze deze regio van onbezorgd rijplezier. Ons enthousiaste verkoopteam heeft elke BMW-opleiding gevolgd om u op een professionele manier te adviseren en de geschikte wagen voor te stellen.

Ook voor zakelijke klanten biedt G&A Motors dè mobiliteitsoplossing. Zowel voor BMW als Mini zijn  ze bij ons aan het juiste adres. Onze fleet-verantwoordelijke staat garant voor goede communicatie tussen uw bedrijf en de concessie en samen wordt gekeken naar de perfecte oplossing. We staan u bij tijdens het opstellen van de carpolicy alsook bij het maken van de vergelijking van verschillende financieringsvormen (leasing, renting,…) in functie van de behoeften van uw bedrijf, en het fiscale aspect. G&A Motors ont-zorgt de wagenpark-verantwoordelijke binnen uw bedrijf.

Onze up-to-date werkplaats en carrosserie-afdeling met vakmannen die steeds bijgeschoold worden, zorgen ervoor dat uw BMW en/of Mini in optimale conditie blijft.

Onze professionele en correcte dienstverlening wordt bij G&A Motors gecombineerd met een persoonlijke en vriendelijke aanpak. We staan dan ook in de Kempen bekend om onze goede en stipte service! Onze dienst na-verkoop is pas tevreden als u dat bent!

 

Contact

Guino Kenis

Algemeen Directeur/Zaakvoerder 014 41 17 24 guino.kenis@gamotors.net.bmw.be

Tom Kenis

Commercieel Directeur 014 41 17 30 tom.kenis@gamotors.net.bmw.be

Willem De Keulenaer

Fleet Verantwoordelijke 014 63 97 56 0468 15 60 65 willem.de-keulenaer@gamotors.net.bmw.be

Location