Garage De Baets Suzuki

http://www.garagedebaets.be

Gegevens

Adres

Diepenbekerweg 20
3500 Hasselt

BTW-nummer
BTW BE0479/735.868
Website
http://www.garagedebaets.be
E-mail
info@garagedebaets.be
Telefoon
Tel 011/72.35.89

Introductie

Garage De Baets: uw betrouwbare autopartner in de regio Hasselt!

In 2003 al begon de concessiehouder zijn activiteiten in de autosector, toen met het merk Daewoo. Later schakelde Garage De Baets over op Chevrolet. Sinds 5 jaar is De Baets verdeler van de merken Suzuki en SsangYong, die ons jong en dynamisch team graag aan u voorstelt in onze nagelnieuwe showroom. Als erkend verdeler van beide merken volgt ons team trouwens alle opleidingen van SsangYong en Suzuki, wat een garantie voor kwaliteit betekent.

Naast natuurlijk de verkoop van nieuwe wagens en onderhoud kan je bij Garage De Baets terecht voor verzekering, leasing, financiering en carrosseriewerken. Daarenboven beschikken wij over een bandenhotel en een uitgebreid vervangwagenpark en hebben wij ervaring in de inbouw van CNG- en LPG-aandrijvingen. Deze brandstoffen vallen vooral op door hun lager verbruik en uitstoot, waardoor ze een interessante toevoeging zijn tot uw wagenpark.

Interessant gamma

Hetzelfde geldt trouwens voor de merken Suzuki en SsangYong. De eerste constructeur valt op door zijn kleine benzinemotoren met lage uitstoot, hetgeen perfect past binnen de huidige trends op de fleetmarkt. Daarenboven verwachten wij volgend jaar verschillende hybride modellen van Suzuki.

SsangYong is dan weer gekend voor zijn grotere SUV-gamma. De Tivoli en de XLV werden respectievelijk in 2016 en 2017 verkozen tot gezinswagen van het jaar, terwijl de stoere 4×4 Rexton en de Pick-Up Musso perfecte werkpaarden zijn voor het utilitaire segment.

Indien u geïnteresseerd bent om één van deze merken aan uw vloot toe te voegen, stellen wij graag onze expertise tot uw dienst. Fleetklanten krijgen altijd een interessante korting!

Garage De Baets:
Ma – vr:  08.30u tot 12.00u
13.00u tot 18.00u
Zat: 10.00u tot 16.00u

Extra concessies

Carrosserie De Baets
Toekomstlaan 34B
3600 Genk

Contactpersonen

Danny De Baets

Zaakvoerder Garage De Baets 011/72.35.89 info@garagedebaets.be

Danny De Baets

Zaakvoerder Carrosserie De Baets 089/77.77.06 info@carrosseriedebaets.be

Locatie