Garage New 4AS

http://www.4as.be

Gegevens

Adres

Ninoofsesteenweg 570
1070 Anderlecht

BTW nummer
BE 066 764 89 21
Website
http://www.4as.be
E-mail
info@4as.be
Telefoon
Tel 02 425 26 20

Introductie

Een nieuwe wind blaast door uw vloot

Zeg niet meer Garage des 4 As, maar wel KIA New 4 As. Met een uitvalsbasis in Anderlecht, heeft onze concessie alle troeven in handen: gemakkelijk bereikbaar voor het hele Brusselse Gewest en dichtbij de Ring van Brussel.

Met de naamswijziging gaan we een nieuwe richting uit met een nieuw bestuur. Daniel Mayeur gaf in september de fakkel door aan een van zijn trouwe medewerkers, Laurent De Buck. Samen met zijn team streeft Laurent De Buck ernaar om de troeven van KIA als merk uit te spelen: hoogwaardig materiaal, onvergelijkbare betrouwbaarheid, goed doordachte technologische keuzes en een groot gamma aan efficiënte en ecologische aandrijvingen (benzine, diesel, elektrisch, hybride en plug-in hybride). Laten we zeker de garantie van 7 jaar op alle modellen niet vergeten!

KIA Motors is gedreven om leider te worden in het segment van de professionele vloten. KIA New 4 As eveneens! De leuze “de klant komt op de eerste plaats” wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen. Onze diensten verkoop en na verkoop doen er immers alles aan om op uw wenken te bedienen. Onze fleetverantwoordelijke, Laurent De Ridder, zal u met plezier wegwijs maken in de fiscale regelgevingen.

Bij KIA New 4 As geniet de fleetklant van een Fleet Corner met een kwalitatieve wifiverbinding en een gratis drankje op aanvraag.

Gratis Parking
Rue Van Soust 223
1070 Anderlecht

Contactpersonen

Laurent De Buck

Gedelegeerd Beheerder laurent.db@4as.be

Laurent De Ridder

Verantwoordelijke Fleet deridder@4as.be

Massimo Nicoletti

Verkoop aan Particulier massimo@4as.be

Locatie