Garage Geeraerts

http://www.geeraerts.be
Ford

Gegevens

Adres

Ninoofsesteenweg 103
1750 Lennik

BTW-nummer
BTW BE 0412 890 891
Website
http://www.geeraerts.be
E-mail
ford.lennik@geeraerts.be
Telefoon
Tel 02 582 17 17 of 02 582 19 19

Introductie

Een halve eeuw ervaring

Garage Geeraerts, de Ford-concessie aan de Ninoofsesteenweg in Lennik, heeft en dat is nog zacht uitgedrukt – een rijke geschiedenis. In het gezegend jaar 1959 al begon vader Geeraerts er in de toen malige Ford-garage te werken als mécanicien. In 1972 nam hij uiteindelijk samen met een paar collega’s het bedrijf over, en vandaag staat het onder de leiding van de drie zonen Geeraerts, die elk verantwoordelijk zijn voor hun eigen specialiteit (mechaniek, adminstratie & ICT en verkoop).

Een familiale aanpak dus, maar die wordt meteen ook gecombineerd met een uiterst professionele manier van werken. Bij de bedrijven uit de streek worden auto’s die aan onderhoud of herstelling toe zijn gewoon ter plaatse opgehaald en weer teruggebracht.

Komen de bestuurders toch liever zelf met hun bedrijfswagen tot bij de garage, dan kunnen ze rustig verder werken in het Ford-Café of in de volledig vernieuwde receptie met gratis wifi, terwijl in het perfect uitgeruste atelier hun Ford weer in topconditie wordt gebracht. Die uitgebreide dienstverlening in combinatie met het uitstekende fleetaanbod van Ford (met o.a. de Focus, de Puma, de Explorer, de S-max, de Galaxy, de Mondeo en de Kuga) weet bedrijven duidelijk aan te spreken, met enkele opvallend grote klanten als mooie referentie.

Vanaf juni 2005 beschikken zij over 3 toonzalen (totaal 1.200 m2), waarvan er 1 gereserveerd is voor het ruim aanbod aan bedrijfsvoertuigen met Transitten in alle maten. Succesnummer bij uitstek is de nieuwe Transit Custom.

Maar na meer dan een halve eeuw Fordervaring is het nog altijd de service die het verschil maakt. Zo mocht garage Geeraerts onlangs de fel begeerde “Chairmans Award” in ontvangst nemen, als garage met de hoogste klantentevredenheidscore in België en dit zowel in de categorie verkoop als na-verkoop.

Officieel concessiehouder
Erkende hersteller
Erkende onderdelendistributeur
Erkende carrosserie

Contactpersonen

Marc Geeraerts

Algemeen Directeur 02 454 86 47 marc@geeraerts.be

Stijn Depreter

Verantwoordelijke Fleet 0471 61 59 39 fleet@geeraerts.be

Locatie