Garage Marrannes

http://www.marrannes.be

Données

Adresse

Dorpsplaats 46
8670 Koksijde (Wulpen)

Site internet
http://www.marrannes.be
Tél
Tél 058 31 14 64

Introduction

Klant staat op de eerste plaats

Sinds 1974 is Garage Marrannes, opgericht door Luc en Martine Marrannes, concessiehouder van Fiat. Later kwamen daarbij de andere merken van de FCA groep, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep en Abarth. In 2015 nam dochter Sofie Marrannes het roer over en werd ze zaakvoerder van deze concessie.

Garage Marrannes, gevestigd in Koksijde, richt haar pijlen op de west- en middenkust van ons land. Naast de persoonlijke aanpak voor het particuliere cliënteel, doet Garage Marrannes er alles aan om ook bij de professionele klanten in de smaak te vallen. Zo worden er voortdurend opleidingen georganiseerd door de invoerder over de wijzigingen in de fiscaliteit zodat de fleetklant zo goed mogelijk begeleid kan worden. Bovendien wordt ook de technische achtergrond van de medewerkers op constante basis bijgeschoold om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de noden van de klant.

De klant wordt ook fysiek in de watten gelegd bij Garage Marrannes. Bij de potentiële verkoop van een voertuig is er een uitgebreid wagenpark ter beschikking voor een testrit en wordt er naar een financiële oplossing op maat gezocht. Maar ook de dienst na verkoop wordt tot in de puntjes verzorgd. De flexibele service die voorop op het prioriteitenlijstje staat van deze concessie wordt bijvoorbeeld aangetoond door de uitgebreide openingstijden. Deze concessie is bijvoorbeeld eveneens geopend op zaterdagvoormiddag. Klanten kunnen trouwens wachten op hun voertuig in de comfortabele wachtruimte met wifi-verbinding. Maar voor hen die liever niet de verplaatsing naar de concessie uitvoeren, is er een pick-up & delivery service. U leest het. De klant staat op de eerste plaats bij Garage Marrannes!

Contact

Sofie Marrannes

Algemeen Directeur / Zaakvoerder 058 31 14 64 info@marrannes.be

Thijs Casselman

Commercieel Directeur & Fleetverantwoordelijke 0497 55 16 60 verkoop@marrannes.be

Bjorn Swyngedouw

Verantwoordelijke na-verkoop 058 31 14 64 receptie@marrannes.be

Location