Garage Van Dijck

http://www.toyotavandijck.be

Gegevens

Adres

Ringlaan 2,
2960 Brecht

BTW-nummer
BTW BE 0429 262 909
Website
http://www.toyotavandijck.be
E-mail
vandijck@toyotabelgium.net
Telefoon
Tel 03 313 05 79
Social Media

Introductie

Toyota Van Dijck: dé referentie in de Noorderkempen

Toyota-garage Van Dijck is sinds 1986 uitgegroeid tot dé referentie voor professionals in de Noorderkempen. In de showroom is er een breed aanbod van personenwagens, 4×4’s en lichte bedrijfsvoertuigen. Veel modellen hebben een hybride aandrijving. Met hun laag verbruik en lage uitstoot zijn ze zowel ecologisch, kostenefficiënt en fiscaal interessant. Toyota blinkt uit in absolute betrouwbaarheid. Dat blijkt uit het feit dat Toyota je tot 5 jaar garantie, tot 10 jaar Eurocare wegbijstand en tot 10 jaar dekking op de hybride batterij biedt.

De ervaren technici van Toyota Van Dijck volgen regelmatig bijscholingen en werken met de modernste apparatuur. In het magazijn is steeds een grote voorraad originele wisselstukken en toebehoren aanwezig. Dat betekent een kwalitatieve en snelle service. Bij elke onderhoudsbeurt is ook een gratis veiligheidscheck voorzien en dankzij een Full Service Plan zijn alle geplande onderhoudsbeurten en mechanische en elektrische herstellingen gedekt. Bovendien is de mobiliteit van de klanten ook altijd gegarandeerd met een eigen depannagedienst en vervangwagens. Toyota Van Dijck beschikt ook over een eigen koetswerk-afdeling die is erkend door verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Bij Toyota Van Dijck kan u altijd langskomen voor een testrit. Momenteel staat de splinternieuwe Yaris in de spotlights, maar u kan vanzelfsprekend het volledige gamma uitproberen.

Contactpersonen

Chris Covens

Algemeen Directeur 03 313 05 79 chris.covens@toyotabelgium.net

Guy Haesendonckx

Fleet Verantwoordelijke 03 313 05 79 guy.haesendonckx@toyotabelgium.net

Locatie