Garage Willy Hybrid Test Drive Center

info@garage-willy.be
www.garage-willy.be

Tél 03 457 77 77

Duffelsesteenweg 144
2550 Kontich

TVA BE 0424 948 783

Contact

Algemeen Directeur / Zaakvoerder

Luc Huysmans
03 457 77 77
luc.huysmans@garage-willy.be

Sales & Marketing Manager

Filip Vermassen
0475 55 38 05
filip.vermassen@garage-willy.be

Fleet Manager

Filip Vermassen
0475 55 38 05
filip.vermassen@garage-willy.be

Een aanpak op maat voor een maximale klantentevredenheid

Garage Willy is sinds 1968 officieel Toyota-verdeler. Alle bedrijven ten zuiden van Antwerpen kunnen in onze totaal vernieuwde showroom te Kontich het volledige gamma komen ontdekken en proefrijden. Het label “Toyota Business Plus Center” is dus op zijn plaats.

Toyota Garage Willy is een familiebedrijf dat de evolutie van het merk in België en Europa continu is blijven volgen. Voor Toyota is kwaliteit geen loze belofte … het is ons leven! Dat is ook de filosofie waar we in Kontich achter staan op alle vlakken. De Toyota’s worden met die filosofie geassembleerd, in Kontich zorgt Garage Willy dat die filosofie doorgetrokken wordt tot bij u als eindklant. Samen streven we naar “voortdurende verbetering” ook wel “Kaizen” genoemd. Dat is onze basisprincipe bij ons streven naar absolute klantentevredenheid. Dat we hierdoor beloond worden met de grootste klantentrouw is een logisch gevolg.

Speciaal opgeleide mensen die samen met u zoeken naar pasklare oplossingen voor uw wagenpark staan continu tot uw dienst. Filip Vermassen (25 jaar Toyota-ervaring) komt graag tot bij u om alles uit de doeken te doen van wat Toyota te bieden heeft. Zoals bijvoorbeeld het Hybride verhaal. Ook in de naverkoop zorgen we dat de kostprijs zo laag mogelijk blijft. Dankzij de 5 jaar totale waarborg tot 200.000 km en de wegbijstand van 10 jaar is dat uiteraard makkelijk te realiseren.

Voor fleetklanten die graag na hun dagtaak hun administratieve werk afhandelen is er een speciale wachtruimte voorzien, want “Time is money”!

Toyota is en blijft de referentie in alle kwaliteits-, betrouwbaarheids- en tevredenheidstests. Er kan er toch maar één de beste zijn! Toyota en Garage Willy, de logische keuze voor elke bewuste wagenparkbeheerder.

Pin It on Pinterest