Gaspar Motors

http://www.gaspar.be

Gegevens

Adres

Kempenlaan 67
2300 Turnhout

BTW-nummer
BTW BE 0403 771 606
Website
http://www.gaspar.be
E-mail
info@gaspar.be
Telefoon
Tel 014 41 38 88

Introductie

Gedreven door de klant.

Garage GASPAR vertegenwoordigt als concessiehouder sedert 1962 het merk Citroën voor de ruime regio Turnhout. Gevestigd op het kruispunt van de ring om Turnhout en de steenweg op Gierle, zijn we een vertrouwd gezicht binnen Turnhout, hoofdstad van de Kempen. Gedreven door de steeds evoluerende verwachtingen van onze klanten, streven wij ernaar ‘de optimale klantbeleving’ te bieden. Ook de wijzigende mobiliteitsbehoeften zullen wij tegemoet komen met een steeds luisterend oor voor onze klant.

‘Optimistic, Human, Smart’ zijn de waarden waarvoor we samen met het merk Citroën willen staan. Wij bieden onze klanten een breed gamma Citroën personen- en bedrijfsvoertuigen. Een merk met een rijke geschiedenis, denk maar aan de Traction Avant, de 2PK of de DS, én een uitdagende toekomst in een wereld die verandert. Citroën, inspired by you.

Uw wagen wordt zuiniger, slimmer en duurzamer, maar, helemáál zonder service na-verkoop kan hij niet. Ons team van medewerkers, dat blijvend, onontbeerlijke bijscholing geniet, tracht onze klanten een zo volledig mogelijke service te bieden. Voor alle onderhouds- en herstellingswerken, vervanging van banden en ruiten, koetswerkherstellingen én vervangend vervoer, kan je bij garage GASPAR terecht. Onze eigen, erkende carrosserie-afdeling is drager van het KIWA PRO –label.

Als ‘Citroën Business Center’ bieden wij bedrijven de professionele, specifieke dienstverlening welke ze verwachten: een vaste contactpersoon, minimale wachttijd, gepast vervangend vervoer, ‘Pick Up & Delivery’-service (10 km), free wifi, woensdagavonddienst, avondopenstelling receptie werkplaats én een voorraad “Business”-modellen en bestelwagens aan specifieke kortingen.

Ook zijn we officieel ‘Citroën Select’ –dealer, een label dat garant staat voor een permanent aanbod kwalitatieve tweedehandswagens mét waarborg.

Gaspar – Gedreven door de klant.

Officieel Concessiehouder
Officieel Business Center
Erkende Hersteller
Erkende Onderdelendistributeur
Erkende Carrosserie

Contactpersonen

Contact

Johan Gaspar

Algemeen Directeur / Zaakvoerder 014 41 38 88 johan@gaspar.be
Contact

Jens Schrijvers

Verantwoordelijke Fleet 014 74 33 43 jens@gaspar.be

Locatie