GMAN Wilrijk

http://www.gman.be

Tel 03 828 10 00


Boomsesteenweg 501

2610 Wilrijk

BTW BE 0464 884 772

Contact

Algemeen Directeur / Zaakvoerder GMAN

Hugo Hamers
03 220 99 11
antwerpen@gman.be

Fleet Manager

Natacha Bister
0473 78 97 70
natacha.bister@gman.be

Fleet Adviseur GMAN Antwerpen

Hans Van Loon
03 220 99 09
hans.van.loon@gman.be

Verkoopsadviseur bestelwagens

Simon Janssens
03 820 80 56
simon.janssens@gman.be

Voor service, kwaliteit en een transparante aanpak!

GMAN heeft vestigingen in Antwerpen, Wilrijk, Mechelen en Zemst. Naast een professionele service en een  transparante aanpak kan u bij GMAN terecht voor veel meer. Wat dacht u van een efficiënte drive-in receptie waar u na afspraak binnenrijdt zonder aanmelden? Dankzij de gratis WIFI service in de wachtruimte gaat de tijd snel voorbij. Uiteraard kan u ook rekenen op advies over de aankoop van uw wagen en extra diensten zoals de GMAN vakantie check-up, carrosserieherstelling en pechverhelping. Maar dat is nog niet alles:

Fleetservices

GMAN is dé fleetspecialist bij uitstek. Voor elk profiel in uw bedrijf en op eender welk moment in hun carrière heeft GMAN het juiste model in huis.

GMAN technics

Een bedrijfsvoertuig wordt pas functioneel wanneer het is aangepast aan de activiteiten van uw bedrijf. GMAN Technics helpt u dan ook graag bij de op- en ombouw en inrichting van uw bestelwagen. Van laadliften en frigowagens tot kippers en ander maatwerk!

Interessante herverkoopvoorwaarden

GMAN heeft naast nieuwe modellen ook een groot tweedehandscentrum. Bovendien helpt de uitgebreide ervaring van de medewerkers bij het bepalen van de juiste overnameprijs. U doet dus zeker uw voordeel.

Time is money

Er is gratis WIFI ter beschikking in alle vestigingen van GMAN. Iedereen kan dus tijdens een onderhoud of herstelling van zijn wagen surfen en mailen. U kunt gewoon verder werken tijdens het wachten.

Specialisten in carrosserieherstelling

GMAN heeft alle technische expertise in huis om uw wagen snel en efficiënt te herstellen. De grote werkplaats bevindt zich in Kontich, maar in iedere vestiging vindt u een schadebeheerder die u verder helpt. We bieden ook spotrepair aan, waarbij uw wagen zonder spuiten uitgedeukt wordt. Enorm kostenbesparend!

Mobiliteit gegarandeerd

GMAN verzekert uw mobiliteit. Van een vervangwagen tegen gunstig tarief over taxicheques of een gratis dagpas van De Lijn tot een fiets in bruikleen. Alles om u mobiel te houden!


Recent news

Pin It on Pinterest