Groep VDH Mol

http://www.groepvdh.be
Mercedes-Benz

Gegevens

Adres

Borgerhoutsendijk 55
2400 Mol

BTW-nummer
BTW BE 0476 310 184
Website
http://www.groepvdh.be
E-mail
sales@groepvdh.be
Telefoon
Tel 014 31 56 74
Social Media

Introductie

Groep VDH: de ambassadeur van uw vloot

Met een geschiedenis van ruim 20 jaar is Groep VDH uw specialist voor Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtwagens. De concessiehouder met vestigingen in Diest, Herentals en Mol zet niet enkel in op verschillende soorten voertuigen, ook de ondersteuning van uw vloot verdient een totaalaanpak.

Daarom krijgt elke verkoper bij VDH een doorgedreven training: carpolicy, fiscaliteit, specifieke producttraining (zoals de Business Line modellen), elektrisch rijden en laden, TCO – TCU-berekening, in alle hot topics in de fleetwereld zijn zij bedreven. Boven hen staat de fleet ambassador van de groep, die naast deze trainingen ook een doorgedreven training als Fleet Specialist via Mercedes-Benz Belux kreeg. Hij is uw Single Point of Contact en staat in nauwe samenwerking met naar het salesteam die het onthaal van de ‘user-chooser’ op zich nemen, proefrit organiseren en de bestelling afronden.

Groep VDH staat ook voor een professionele omkadering in een familiale sfeer waarin de klant centraal staat. Daarin proberen we net dat stapje verder te gaan dan onze concurrenten, onder meer met een haal- en brengservice, vervangwagen, wachtruimte met mogelijkheid tot telewerk en zelfs de verhuur van sneeuwkettingen, of een skibox.

Samenwerken met Groep VDH betekent ook samenwerken met een betrouwbaar merk als Mercedes-Benz, dat zijn strepen op de fleetmarkt meer dan verdiende. Het merk met de ster heeft dan ook een gamma op maat gemaakt van de bedrijfswagenwereld: met de EQA, EQC, EQS en EQV staan er al vier EV’s in de orderboeken, later komen daar nog de EQE en de EQB bij. Nog niet klaar om volledig elektrisch te gaan? Vraag dan zeker eens een testrit met onze vele plug-in hybrides.

Contactpersonen

Contact

Philippe Herremans

Fleet Ambassador 0472 01 39 31 philippe.herremans@groepvdh.be
Contact

Peter Langley

Sales Manager Cars 0477 58 45 93 peter.langley@groepvdh.be
Contact

Bart Smeets

Sales Manager Vans 0474 46 10 68 bart.smeets@groepvdh.be
Contact

Danny Wuytack

Sales Manager Trucks 0475 62 22 26 danny.wuytack@groepvdh.be

Locatie