Group Pashuysen

Gegevens

Adres

Gaston Geenslaan 2
3200 Aarschot

BTW nummer
BE 0426 293 818
Website
E-mail
aarschot@pashuysen.be
Telefoon
Tel 016 56 70 84
Social Media

Introductie

Group Pashuysen en Opel, uw creatieve mobiliteitspartner in Oost-Brabant

Al meer dan 60 jaar en 3 generaties staat Group Pashuysen bekend om zijn uitstekende kwaliteit en service.

Uw ervaren fleetpartner: Group Pashuysen

Bent u als wagenparkbeheerder of ondernemer op zoek naar een optimale fleetservice op maat van uw behoeften? We stellen graag alles in het werk om u professioneel te adviseren. Maak kennis met onze pasklare oplossingen voor uw professionele mobiliteit – afgestemd op het profiel van uw fleet gebruikers, uw car policy én uw budget. Bovendien kan u rekenen op één contactpersoon, zodat de communicatie vlot verloopt.

Bij Group Pashuysen kunt u niet alleen rekenen op een ruim stockaanbod bedrijfsvoertuigen, we bezorgen u ook graag alle informatie inzake financiële leasing, financiële renting en aankoop van uw bedrijfsvoertuig. Zo kan u de best mogelijke keuze voor uw wagenpark maken. U kan bij ons niet alleen terecht voor een uitgebreid gamma personenwagens, maar ook voor bestelwagens, platform cabines, chassis cabines, chassis dubbele cabine tot gespecialiseerde voertuigen van vertrouwde leveranciers. Voor de meeste modellen worden ook gespecialiseerde ombouwmogelijkheden en maatwerk aangeboden.

Nazorg dragen we hoog in het vaandel

Group Pashuysen engageert zich om ondernemers creatieve en vernieuwende mobiliteitsoplossingen te bieden. Onze verkopers staan u met kennis van zaken bij om uw vloot perfect op uw car policy en uw verwachtingen af te stemmen. Onze gekwalificeerde Service Advisors en mechaniekers staan garant voor een zorgeloos onderhoud en service na verkoop, … precies wat u als wagenparkbeheerder alsook uw medewerkers belangrijk vinden.

Als fleetowner kunt u tevens genieten van onze “Home Service”. Hierbij komen wij voor onderhouds-en/of carrosseriewerken de wagen ophalen en terugbrengen. Een vervangwagenpark staat tevens te uwer beschikking.

Locatie