Hello Vélo (Imabike)

https://Hellovelo.be

Gegevens

Adres

Prins Boudewijnlaan 117
9100 Sint-Niklaas

BTW nummer
BE 0771.617.281
Website
https://Hellovelo.be
E-mail
info@hellovelo.be
Telefoon
Tel 03 780 33 68
Social Media

Introductie

Imacar stapt op de fiets met Hello Vélo

 

Mobiliteit ondergaat een grote evolutie, met de fiets als belangrijkste nieuwkomer. Elektrisch of niet, als hobby, voor een uitje naar de stad of voor de dagelijkse pendeltocht: het aantal verplaatsingen met de fiets nam de afgelopen jaren enorm toe.

Ook Imacar merkte de veranderingen in de markt en toenemende interesse op, voornamelijk in het segment van e-bikes. Na verscheidene maanden onderzoek en vergelijken werd een uitgebreid assortiment e-bikes samengesteld. In 2022 openden de deuren van een nieuwe vestiging in Kortrijk dankzij een mede-investering van Group Vandecasteele, terwijl wij in november 2022 ook een nieuwe store opstarten te Lier bij de Mobiliteitsmakelaar. Verdere uitbreidingen staan op de planning, maar ook via de webshop kan je verschillende e-bikes bestellen, dankzij de ruime voorraad meteen leverbare e-bikes. Ook kan de nieuwe eigenaar zijn e-bike ophalen bij een van de andere vestigingen van Imacar of Vandecasteele. Op dit moment worden Bergamont, O2Feel, Kalkhoff, KTM en Victoria in Sint-Niklaas verdeeld. Sinds de opening te Kortrijk werd Granville, Oxford en QiO toegevoegd aan de merkenportefeuille. Aska en Scott zijn tot slot de meest recente toevoegingen aan de portefeuille van Hello Vélo.

Service staat centraal bij Hello Vélo, dankzij verkopers die voor een persoonlijke aanpak gaan en ook technisch op de hoogte zijn en zo perfect kunnen adviseren. Naast de ideale e-bike en het correcte formaat fietsframe aanbieden, kunnen zij ook uw huidige fiets of e-bike in een handomdraai in ere herstellen.

Ook omtrent de fiscaliteit zijn zij geïnformeerd. Hello Vélo werkt samen met verschillende leasingmaatschappijen en kan u op die manier de ideale formule aanbieden. Fietsleasing is zowel voor werknemer als werkgever een interessant extralegaal voordeel. Zo kan de werkgever tot 40% besparen op de aankoop van een fiets terwijl het de werkgever niets hoeft te kosten en hij beroep kan doen op fittere en vitalere werknemers.

Contactpersonen

Contact

Bart Blommaert

Sales Manager 037803354 Bart.blommaert@imacar.be

Locatie

Related