Imacar Wetteren De Keukeleire – Peugeot

http://www.imacar.be

Gegevens

Adres

Zuidlaan 123
9230 Wetteren

BTW nummer
BE 0434.023.134
Website
http://www.imacar.be
E-mail
fleet@imacar.be
Telefoon
Tel 09 369 04 22

Introductie

Imacar: uw mobiliteitspartner op de as Gent-Antwerpen

Al meer dan 50 jaar is De Keukeleire dé concessiehouder voor de merken van de PSA-groep op de as Gent-Antwerpen, de streek van het Waasland, klein Brabant en Dendermonde. In 2008 ging de concessie echter op in de groep Imacar, waardoor u als fleetklant kan profiteren van alle voordelen die bij een grote autoverdeler horen. Imacar is immers de eerste zelfstandige dealer in België die de vier merken van de PSA-groep onder één dak verenigt.

Hierdoor kan u rekenen op een divers aanbod aan wagens binnen de verschillende segmenten van het autolandschap, elk met hun eigen karakter. Bovendien rolt de PSA-groep binnenkort een elektrisch offensief uit, waardoor de modellen nog interessanter worden voor uw wagenpark.

Als klant profiteert u bovendien van de multi-merkenaanpak van het fleetteam van Imacar. De ploeg bestaat uit rasechte fleetverkopers met certificaten van de verschillende merken en blinkt uit in zijn persoonlijke aanpak. Zo staat ze steeds met een luisterend oor paraat om elke klant met advies over  wagenparkbeheer en mobiliteit in de bredere zin van het woord bij te staan. Bovendien kan u rekenen op één contactpersoon, zodat de communicatie vlot verloopt.

De bedoeling van Imacar is immers om een echte mobiliteitspartner te zijn voor haar klanten en een pioniersrol spelen binnen de retailsector. De medewerkers bezorgen u dan ook graag alle informatie inzake financiële leasing, financiële renting en aankoop van uw wagen naar keuze zodat u de best mogelijke keuze voor uw wagenpark kan maken.

Contactpersonen

Paul Joncheere

Commercieel Directeur 0475 96 94 94 paul.joncheere@imacar.be

Filip Verstringe

Fleet Manager 0475 55 04 22 filip.verstringe@imacar.be

Philip Verbaere

Siteverantwoordelijke 09 365 77 05 philip.verbaere@imacar.be

Locatie