Imacar Sint-Niklaas Vanhoecke – Peugeot

http://www.imacar.be

Gegevens

Adres

Prins Boudewijnlaan 117
9100 Sint-Niklaas

BTW nummer
BE 0442.327.126
Website
http://www.imacar.be
E-mail
fleet@imacar.be
Telefoon
Tel 03 778 03 03
Social Media

Introductie

Imacar: uw mobiliteitspartner op de as Gent-Antwerpen

Al meer dan 50 jaar is Vanhoecke dé concessiehouder voor de merken van de PSA-groep op de as Gent-Antwerpen, de streek van het Waasland, klein Brabant en Dendermonde. In 2008 ging de concessie echter op in de groep Imacar, waardoor u als fleetklant kan profiteren van alle voordelen die bij een grote autoverdeler horen. Imacar is immers de eerste zelfstandige dealer in België die de vier merken van de PSA-groep onder één dak verenigt.

Hierdoor kan u rekenen op een divers aanbod aan wagens binnen de verschillende segmenten van het autolandschap, elk met hun eigen karakter. Bovendien rolt de PSA-groep binnenkort een elektrisch offensief uit, waardoor de modellen nog interessanter worden voor uw wagenpark.

Als klant profiteert u bovendien van de multi-merkenaanpak van het fleetteam van Imacar. De ploeg bestaat uit rasechte fleetverkopers met certificaten van de verschillende merken en blinkt uit in zijn persoonlijke aanpak. Zo staat ze steeds met een luisterend oor paraat om elke klant met advies over wagenparkbeheer en mobiliteit in de bredere zin van het woord bij te staan. Bovendien kan u rekenen op één contactpersoon, zodat de communicatie vlot verloopt.

De bedoeling van Imacar is immers om een echte mobiliteitspartner te zijn voor haar klanten en een pioniersrol spelen binnen de retailsector. De medewerkers bezorgen u dan ook graag alle informatie inzake financiële leasing, financiële renting en aankoop van uw wagen naar keuze zodat u de best mogelijke keuze voor uw wagenpark kan maken.

Contactpersonen

Paul Joncheere

Commercieel directeur 0475 96 94 94 paul.joncheere@imacar.be

Bart Blommaert

Sales Manager 0476 35 43 81 bart.blommaert@imacar.be

Pieter Auwaerts

Key Accountmanager 03 780 33 51 0479 69 01 21 pieter.auwaerts@imacar.be

Filip Verstringe

Fleet Manager 0475 55 04 22 filip.verstinge@imacar.be

Dirk Huyck

Siteverantwoordelijke dirk.huyck@imacar.be

Locatie