Imacar Wetteren De Keukeleire – Citroen

fleet@imacar.be
www.imacar.be

Tel 09 369 04 22

Zuidlaan 123
9230 Wetteren

BTW BE 0434.023.134

Contact

Commercieel Directeur

Paul Joncheere
0475 96 94 94
paul.joncheere@imacar.be

Fleet Manager

Filip Verstringe
0475 55 04 22
filip.verstringe@imacar.be

Siteverantwoordelijke

Philip Verbaere
09 365 77 05
philip.verbaere@imacar.be

Imacar: uw mobiliteitspartner op de as Gent-Antwerpen

Al meer dan 50 jaar is De Keukeleire dé concessiehouder voor de merken van de PSA-groep op de as Gent-Antwerpen, de streek van het Waasland, klein Brabant en Dendermonde. In 2008 ging de concessie echter op in de groep Imacar, waardoor u als fleetklant kan profiteren van alle voordelen die bij een grote autoverdeler horen. Imacar is immers de eerste zelfstandige dealer in België die de vier merken van de PSA-groep onder één dak verenigt.

Hierdoor kan u rekenen op een divers aanbod aan wagens binnen de verschillende segmenten van het autolandschap, elk met hun eigen karakter. Bovendien rolt de PSA-groep binnenkort een elektrisch offensief uit, waardoor de modellen nog interessanter worden voor uw wagenpark.

Als klant profiteert u bovendien van de multi-merkenaanpak van het fleetteam van Imacar. De ploeg bestaat uit rasechte fleetverkopers met certificaten van de verschillende merken en blinkt uit in zijn persoonlijke aanpak. Zo staat ze steeds met een luisterend oor paraat om elke klant met advies over wagenparkbeheer en mobiliteit in de bredere zin van het woord bij te staan. Bovendien kan u rekenen op één contactpersoon, zodat de communicatie vlot verloopt.

De bedoeling van Imacar is immers om een echte mobiliteitspartner te zijn voor haar klanten en een pioniersrol spelen binnen de retailsector. De medewerkers bezorgen u dan ook graag alle informatie inzake financiële leasing, financiële renting en aankoop van uw wagen naar keuze zodat u de best mogelijke keuze voor uw wagenpark kan maken.

Pin It on Pinterest