Jaguar – Land Rover Asse

http://www.landroverasse.be

Gegevens

Adres

Nerviërsstraat 93
1730 Asse

Introductie

Een professionele aanpak met een familiale knipoog

Jaguar Land Rover Asse, al jarenlang de grootste concessie van de Benelux, is een familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw bestaat. Met Ivo Van Vaerenbergh en zijn vrouw Micheline Heymans aan het hoofd is het nog steeds een familiebedrijf met een persoonlijke touch, maar ook met een zeer professionele en servicegerichte structuur.

Het professionalisme weerspiegelt zich in klantentevredenheid, goede service naverkoop, een administratief sterk team en meer dan 45 mensen die dagelijks voor de klant klaarstaan. Het dealership beschikt over een grote showroom waar meer dan 25 wagens tentoongesteld staan, naast een mooie voorraad aan stockwagens. In het ruime, goed uitgeruste atelier en de carrosserie staan dagelijks meer dan 10 werknemers klaar om de klanten op hun wenken te bedienen. Jaguar Land Rover Asse beschikt ook over een eigen carwash en een afhaal- en brengservice. Alles voor een tevreden klant!

Jaguar Land Rover Asse blijft investeren in de toekomst met een ultramoderne garage. Recentelijk werd er geïnvesteerd in een fraaie bar, comfortabele zitruimtes en als kers op de taart een nieuwe belevingsruimte. Maar daar stopt het niet… want de voorbereidingen voor een nieuwe, uitgebreide carrosserie liggen reeds op tafel.

Het productgamma zelf is zeer fleetgericht. De XE, XF en Jaguar E-PACE hebben alle troeven om de fleetklant te verleiden: uitstekende rijeigenschappen, state-of-the-art technologie, laag verbruik en CO2-uitstoot… én natuurlijk de typische Britse flair. En dankzij de Jaguar I-PACE vinden nu ook de liefhebbers van elektrisch hun weg naar Asse. Deze 100% elektrische SUV scoort met zijn 0 gram CO2-uitstoot en vanafprijs van €78.990 uitstekend bij fleetklanten. Bij Land Rover zijn de Range Rover Evoque, Velar en Land Rover Discovery Sport de toppers in de fleetmarkt.

U wil graag een financiering of een fiscale optimalisatie van uw vloot? Jaguar Land Rover Asse staat klaar met oplossingen op maat.

Contactpersonen

Ivo Van Vaerenbergh

Zaakvoerder 02 454 06 23 ivo.vanvaerenbergh@landroverasse.be

Locatie