Jaguar & Land Rover Asse

info@jaguarasse.be
http://www.jaguarasse.be

Tel 02 454 06 23

Nerviërsstraat 93
1730 Asse

Contact

Zaakvoerder

Ivo Van Vaerenbergh
02 454 06 23
ivo.vanvaerenbergh@landroverasse.be

Verantwoordelijke Fleet

Wim De Schryver
02 454 06 23
0495 81 13 89
wim.deschryver@landroverasse.be

Professionalisme met een persoonlijke touch

Jaguar Land Rover Asse, al jarenlang de grootste concessie van de Benelux, is een familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw bestaat. Met Ivo Van Vaerenbergh en zijn vrouw Micheline Heymans aan het hoofd is het nog steeds een familiebedrijf met een persoonlijke touch, maar ook met een zeer professionele en servicegerichte structuur.

Het professionalisme weerspiegelt zich in klantentevredenheid, goede service naverkoop, een administratief sterk team en meer dan 45 mensen die dagelijks voor de klant klaarstaan. Het dealership beschikt over een grote showroom waar meer dan 25 wagens tentoongesteld staan, naast een mooie voorraad aan stockwagens. In het ruime, goed uitgeruste atelier en de carrosserie staan dagelijks meer dan 10 werknemers klaar om de klanten op hun wenken te bedienen. Jaguar Land Rover Asse beschikt ook over een eigen carwash en een afhaal- en brengservice. Alles voor een tevreden klant!

Jaguar Land Rover Asse blijft investeren in de toekomst met een ultramoderne garage. Naast de grote vernieuwde showroom werd er ook geïnvesteerd in een fraaie bar, comfortabele zitruimtes én als kers op de taart een nieuwe belevingsruimte. Dit zijn speciaal ingerichte ruimten waar de klant zijn nieuwe wagen in alle rust in ontvangst kan nemen.

Het productgamma zelf is zeer fleetgericht. De XE, XF en Jaguar F-PACE hebben alle troeven om de fleetklant te verleiden: uitstekende rijeigenschappen, state-of-the-art technologie, laag verbruik en CO2-uitstoot … én natuurlijk de typisch Britse flair: klassevolle interieurs en tijdloze designs. In september 2017 vervoegt de XF Sportbreak alsook de Range Rover Velar het gamma. Bij Land Rover zijn de Range Rover Evoque en de Land Rover Discovery Sport de toppers in de fleetmarkt.

U wil graag een financiering of een fiscale optimalisatie van uw vloot? Jaguar Land Rover Asse staat klaar met oplossingen op maat. Kom langs voor een testrit en rijdt buiten met uw nieuwe Jaguar of Land Rover.


Recent news