Jaguar – Land Rover Leuven

http://www.landroverleuven.be

Gegevens

Adres

Brusselsesteenweg 57
3020 Herent

BTW-nummer
BTW BE 0447 108 830

Introductie

JLR Leuven (Premium Automotive Group Leuven)

Jaguar Land Rover Leuven verdeelt sinds 2004 het merk Land Rover. In januari 2016 kwam daar het merk Jaguar bij. Sinds 2015 is ook Jaguar Land Rover Mechelen actief. Beide sites maken deel uit van de Fidenco-groep. Onze klanten kunnen  rekenen op de schaalvoordelen en de professionaliteit van een van de grootste onafhankelijke autoverdelers in België.

Jaguar Land Rover Mechelen en Leuven werken samen met alle leasemaatschappijen en bieden zelf ook leaseformules aan via AMEC. Deze leasemaatschappij maakt deel uit van Fidenco en staat borg voor een voorstel op maat van onze klant.

Er wordt permanent geïnvesteerd in de toekomst. De nieuwe showroom die nu 3  jaar operationeel is in Mechelen draait op volle toeren. Eind 2018 openden we ook een nieuwe showroom in Leuven. Beide vestigingen zijn conform het befaamde “Arch Concept” van de fabrikant. Ook in de carrosserieafdelingen van Leuven en Mechelen wordt geïnvesteerd zodat zij, door oa. aluminiumherstelling, voldoen aan de strengste criteria en ook geaccrediteerd werden door alle verzekeringsmaatschappijen.

Deze investeringen kaderen in de groeiambities van de groep. Met het huidige en veelbelovende toekomstige gamma zijn die ambities ook meer dan gerechtvaardigd.

Vorig jaar maakte u kennis met de nieuwe volledig elektrische Jaguar I‑PACE, die in 2019 als eerste wagen ooit 3 wereldprijzen in de wacht sleepte. “World Car of the Year”, “World Car Design of the Year” en “World Green Car”. De I-Pace is de perfecte invulling aan een groen wagenpark. De I‑PACE combineert elektrische en verslavende Jaguar rijprestaties met een design dat trouw is aan het elan van Jaguar. Hij heeft een actieradius van 470 km volgens de WLTP‑rijcyclus.

In 2020 zullen niet minder dan 5 nieuwe Plug In Hybride modellen het Jaguar Land Rover gamma vervoegen. De Jaguar E-Pace P300e en F-Pace P400e, de Land Rover Discovery Sport P300e, de Range Rover Evoque P300e en de Range Rover Velar P400e. Alle 5 zullen zij voldoen aan de nieuwe wetgeving voor hybridewagens om te kunnen genieten van de fiscale voordelen.

Contactpersonen

An Hermans

Sales & Fleet Executive 016 31 05 91 an.hermans@pag.be

Koen Schoonjans

Sales Manager 016 31 05 94 koen.schoonjans@pag.be

Patrick Mathot

Dealer Principal 016 31 05 90 patrick.mathot@pag.be

Locatie