Jaguar – Land Rover Mechelen

http://www.jaguarlandrovermechelen.be

Gegevens

Adres

Antwerpsesteenweg 277
2800 Mechelen

BTW-nummer
BTW BE 0400 769 950
Website
http://www.jaguarlandrovermechelen.be
E-mail
info.mechelen@pag.be
Telefoon
Tel 015 28 16 00

Introductie

JLR Mechelen

Jaguar Land Rover Leuven verdeelt al sinds 2004 het merk Land Rover. In januari 2016 kwam daar ook het merk Jaguar bij. Sinds 2015 is er in Mechelen een nieuwe site waar ook de beide merken Jaguar en Land Rover verdeeld worden. Deel uitmakend van de Fidenco-groep, kunnen klanten ook rekenen op de schaalvoordelen en de professionaliteit van de grootste onafhankelijke autoverdeler in België.

Jaguar Land Rover Mechelen en Leuven werken samen met alle leasingmaatschappijen en bieden ze zelf ook leasingformules aan via AMEC. Deze leasingmaatschappij maakt deel uit van Fidenco en staat borg voor de meest gunstige voorstellen.

Er wordt ook geïnvesteerd in de toekomst. De nieuwe showroom die nu twee jaar operationeel is in Mechelen draait op volle toeren. Eind 2018 openden we ook de nieuwe showroom in Leuven. Beide vestigingen zijn conform de norm van de fabrikant. Ook in de carrosserieafdelingen werd geïnvesteerd zodat zij voldoen aan de strengste criteria en ook geaccrediteerd werden door alle verzekeringsmaatschappijen. Bijkomend is het Fleet team uitgebreid en met de komst van Luc Sano beschikt Fidenco nu over een Jaguar Land Rover key accountmanager.

Deze investeringen kaderen in de groeiambities van de groep. Met het huidige gamma zijn die ambities ook meer dan gerechtvaardigd.

Maak kennis met de nieuwe volledig elektrische Jaguar I‑PACE. De perfecte aanvulling op een groen wagenpark. Spannend om naar te kijken, opwindend om in te rijden – de Jaguar I‑PACE is ’s werelds slimste sportauto met vijf zitplaatsen. De I‑PACE combineert elektrische prestaties met een design dat trouw is aan het elan van Jaguar. Hij heeft een actieradius van 470 km volgens de WLTP‑rijcyclus. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de hightech lithium‑ion‑accu met een capaciteit van 90 kWh. Met een 100 kW DC‑snellader (gelijkstroom) – die u aantreft bij de meeste openbare laadstations – kan de I‑PACE op 45 minuten tot wel 80% van zijn capaciteit geladen worden.

Contactpersonen

Olivier Westdorp

Sales & Fleet Executive 015 28 16 02 olivier.westdorp@pag.be

Patrick Mathot

Dealer Principal 016 31 05 90 patrick.mathot@pag.be

Locatie