J-M Martin Drogenbos

Gegevens

Adres

Grote Baan 336
1620 Drogenbos

BTW nummer
BE 0459 682 307
Website
E-mail
info.drogenbos@jmmartin.net.bmw.be
Telefoon
Tel 02 521 17 17
Fax
Fax 02 522 16 44

Introductie

Passie voor prestaties

Jean-Michel Martin heeft een passie voor prestigieuze auto’s … een passie voor BMW … en die wil hij helemaal met u delen, want u bent waarschijnlijk even veeleisend voor uw wagenpark als voor uzelf.

Vanaf het onthaal tot u weer vertrekt, of het nu gaat om een prijsaanvraag, een onderhoud of een reparatie: ons fleetteam (verkoop en naverkoop) staat altijd voor u klaar. In ons beroep zetten we alles op alles voor de tevredenheid van de klant.  Onze dienst naverkoop zet op de werkfiche alleen wat echt moet gebeuren. En u kan uw BMW ophalen op het afgesproken uur, zonder ook maar een minuut te verliezen.

Ook onze exclusieve diensten zoals “Quick Service” en “Home Service” zal u weten te waarderen. Van de Quick Service kan u gebruik maken voor kleine reparaties zonder vooraf een afspraak te maken. In onze carrosserieafdeling is het oog onfeilbaar. Van de kleinste aanrijding tot het grootste ongeval: we doen er alles aan om uw BMW terug in zijn oorspronkelijke staat te krijgen. Er worden enkel originele onderdelen van BMW gebruikt. Nog een bewijs dat we even veeleisend zijn als u wanneer het op passie aankomt.

Contactpersonen

Contact

Bruno Goossens

General Director Bruno.goossens@jmmartin.net.bmw.be
Contact

Erika Detre

Operations Director 02 521 17 17 erika.detre@jmmartin.net.bmw.be
Contact

Sebastien Constant

Fleet Manager Group +32 478 904 204 Sebastien.constant@jmmartin.net.bmw.be
Contact

Jonathan Bruyneel

Sales Manager 02 772 08 20 jonathan.bruyneel@jmmartin.net.bmw.be

Locatie