fbpx

Garage Lebeau

info@garagelebeau.net
www.garagelebeau.net
Facebook

Tel 02 380 31 53

Steenweg naar Halle 285
1652 Alsemberg

BTW BE 0415 709 039

Contact

Zaakvoerder

Bill Lebeau
02 380 31 53
bill@garagelebeau.net

Zaakvoerder

Kenneth Lebeau
02 380 31 53
kenneth@garagelebeau.net

Bijkomende informatie

Weekdagen 8u – 12u en van 13u – 18u30

Zaterdag: 9u – 12u en van 14u tot 17u

Gesloten op zondag

 

Drie generaties ervaring

Met een geschiedenis van maar liefst vijftig jaar is Garage Lebeau uw ideale fleetpartner. Al drie generaties lang is de concessie actief in de automobielwereld, momenteel als officiële verdeler van de FCA-merken Alfa Romeo, Jeep en Fiat (verkoop en onderhoud). Maar ook met uw Lancia bent u meer dan welkom in de garage in Alsemberg voor een onderhoud. Naast het klassieke onderhoud kan u trouwens met uw wagen ook in de concessie terecht voor (koetswerk)herstellingen.

En ook na vijftig jaar blijven broers/eigenaars Bill en Kenneth hetzelfde recept trouw: de klant staat centraal. Een persoonlijk contact met de klant, waarbij er geluisterd wordt en de concessie samen met de bestuurder of wagenparkbeheerder naar de beste oplossing zoekt. Daarenboven is het personeel van Garage Lebeau vlot drietalig (Nederlands, Frans, Engels), geen overbodige luxe in het werkterrein van de concessie, de Brusselse zuidrand.

Vinger aan de pols

Daarnaast houdt Lebeau ook de vinger aan de pols in de fleetsector. Het commercieel personeel heeft meer dan tien jaar ervaring en onderging verschillende trainingen bij de invoerder (zowel fiscaal- als verkoopsgericht). Hierdoor kunnen zij perfect hun adviserende rol opnemen. Daarenboven biedt de concessie haar fleetklanten ook enkele interessante financiële voorwaarden aan, gaande van de klassieke financiering over renting en operationele lease tot financiële lease.

Het diverse aanbod van de merken van de FCA-groep is met hun lage CO2-waarden daarenboven interessant voor elke vloot. Denk maar aan de 500-reeks bij Fiat, de Stelvio en Giulia bij Alfa Romeo en de Compass en Renegade bij Jeep.

Pin It on Pinterest