fbpx

Motor Village Delta

www.motorvillage.be

Tel 02 674 45 11

Invalidenlaan 220
1160 Oudergem

BTW BE 0403 419 436

Contact

Sales & Marketing Manager

Olivier La Porta
0499 861 767
olivier.laporta@motorvillage.be

Drie concessies voor een betere service

Motor Village, dat zijn vijf merken en drie concessies in Brussel. U vindt dezelfde kwaliteit en professionaliteit op de sites van Brussels, Delta en Drogenbos, waar de merken Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Fiat Professional verdeeld worden. Dankzij de flexibiliteit van de vijf merken en de drie concessies strekt de actieradius van het filiaal van de hoofdvestiging FCA, Motor Village, zich uit van het centrum van Brussel tot aan de rand van de hoofdstad.

Om te kunnen voldoen aan de eisen en behoeften van de fleetklanten, zorgt Motor Village voor een continue opleiding van zijn medewerkers. Daardoor hebben zij niet alleen een perfecte kennis van de producten, maar kennen de fiscale wetgeving en de financieringsformules ook geen geheimen voor hen. Deze opleiding gebeurt zowel intern als extern en zorgt ervoor dat Motor Village dé ideale partner is voor uw vloot. De fleetvoorwaarden die u van Motor Village krijgt zijn niet alleen afhankelijk van de vlootgrootte. Ook de dagelijkse contacten met leasingmaatschappijen zorgen ervoor dat u altijd een optimale service krijgt, wat ook uw voorkeuren mogen zijn.

Bij Motor Village is het onthaal van fleetklanten een prioriteit. Dit omvat:

  • Een business corner met WiFi en dranken
  • Een car wash & go
  • Een compleet testpark
  • Een grote en gemakkelijk toegankelijke parking
  • Een proactieve aanpak naar de bedrijven en chauffeurs toe

Nabijheid, professionalisme en beschikbaarheid zijn de kernwoorden van een fleetpolitiek die van toepassing is op de vernieuwde Alfa Romeo -, Fiat -, en Jeep gamma’s. Voor een premium aanpak moet u bij Motor Village zijn!

Pin It on Pinterest