fbpx

R C Cars

stanna.grimbergen@peugeot.be
www.rc-cars.be

Tel 02 267 60 26

Sint-Annalaan 273

1853 Grimbergen (Strombeek-Bever)

BTW BE 0860 912 117

Contact

Zaakvoerder

René Jacobs
02 267 60 26
info@rccars.be

Bijkomende informatie

Openingsuren:

Maandag tot vrijdag: 09.00u-12.15u / 13.00u-18.30u

Zaterdag: 09.30u-16.00u

Welkom bij R C Cars NV uit Grimbergen

R C Cars NV Jeep is trots om Grimbergen en alle omliggende omstreken te bedienen. Bij R C Cars NV, zijn we hier om u te helpen om de Jeep te verkrijgen die het beste past bij uw persoonlijke en financiële behoeften.

Bezoek onze showroom om al onze verkrijgbare Jeep wagens te zien, met name de Jeep Renegade, Jeep Cherokee, Jeep Grand Cherokee, Jeep Wrangler, Jeep Wrangler Unlimited en Jeep Compass, een troef voor fleet owners, met zijn zuinige diesel- en benzinemotoren met kleine cilinderinhoud. Bij R C Cars NV Jeep Grimbergen, is onze top prioriteit om u te helpen om de best mogelijke beslissing te maken voor u.

Ons professioneel en vriendelijk personeel is hier om al uw vragen te beantwoorden. Met onze competitieve prijzen zijn wij er zeker van dat we u kunnen helpen om met de voor u perfecte Jeep weg te rijden. Kijk naar onze laatste promoties en aanbiedingen in onze Jeep line-up. Check de nieuwe en tweedehandsinventaris van R C Cars NV om een wagen te vinden naar uw behoeften. Onze verschillende financiële opties maken het zowel betaalbaar als mogelijk om een nieuwe Jeep te bezitten. Onze belofte tot de klantenservice stopt niet wanneer u van de parking rijdt. Onze service afdeling bij R C Cars NV is bemand met fabriek opgeleide techniekers, die klaar zijn om al uw service behoeften uit te voeren. Ons werk wordt snel en correct uitgevoerd om u een uitstekende service te verzekeren.

In onze vestiging in Grimbergen staat R C Cars NV Jeep klaar om u te helpen! Contacteer ons voor een prijs aanvraag, om een testrit te plannen, of om voor vandaag een afspraak te maken voor onderhoud!

Pin It on Pinterest