Jennes Carrosserie

info.carro@jennes.be
www.carrosserie-jennes.be
Facebook

Tel 016 61 86 13

Mechelsesteenweg 31
1910 Kampenhout

BTW BE 0462 047 721

Carrosserie Jennes: op alle vlakken dé referentie

In 1998 werd de allereerste carrosserie-afdeling in gebruik genomen door het familiebedrijf Jennes. Deze nieuwbouw werd opgetrokken naast de Volkswagen en Audi concessie te Boortmeerbeek, en zou gedurende de volgende decennia moeten instaan voor álle carrosserie-activiteiten voor de Jennes klanten, zowel voor de huismerken als voor de merken buiten de Volkswagengroep. Na amper 18 jaar botste deze vestiging echter op alle vlakken tegen zijn limieten. Door de hoge klantentevredenheid en afwerkingskwaliteit, gekoppeld korte doorlooptijden, voldeden het toenmalige atelier en de omringende parkingfaciliteiten niet langer aan de sterk toenemende vraag.

Aan Kampenhout-Sas werd een nieuwe carrosserie-afdeling opgetrokken die het succesverhaal doortrok. De implementatie van de meest revolutionaire technieken en de aanwending van de laatste nieuwe energiebesparende methodes maken van Carrosserie Jennes opnieuw de referentie in de wijde regio.
Voor de installatie van de infrastructuur werd beroep gedaan op het gerenommeerde Symach, pionier in “Smart repair” en “Day repair”. Dankzij gepatenteerde technieken op gebied van snel drogende lakken zijn ze vandaag wereldwijd de referentiepartner in het opzetten van state-of-the-art bodyshops. Jennes heeft specifiek gekozen voor de implementatie van het Symach FixLine-proces. Dit proces staat garant voor een reductie van 1,5 tot 2 dagen doorlooptijd in het atelier, dankzij een geoptimaliseerde voertuig-flow langs de verschillende behandelingen.

En niet alleen op technologisch vlak, maar eveneens op gebied van energiebeheer zaten zowel team Jennes als het studiebureau op dezelfde groene golflengte, waardoor de complete site geconstrueerd werd volgens de BEN-norm. Met dit hypermoderne project is meteen duidelijk dat dit sterk groeiend familiebedrijf ook op ecologisch vlak het hart op de juiste plaats draagt.


Pin It on Pinterest