Car Technic Brussels

info@kia.cartechnic.be
www.cartechnic.be

Tel 02 660 15 39
Fax 02 675 43 41

Waversesteenweg 1682
1160 Brussel

BTW BE 0817 782 848

Contact

Sales Manager

Thierry Delombaerde
02 660 15 39
thierry.delombaerde@kia.cartechnic.be

Fleet Manager

Olivier Willems
02 660 15 39
0497 40 83 07
olivier.willems@kia.cartechnic.be

Marketing Manager

Nathalie Delombaerde
02 660 15 39
nathalie.delombaerde@kia.cartechnic.be

Warranty Specialist & Workshop Manager

Vincent Pulinx

Commercieel Vertegenwoordiger

Emmanuel Tata Neto

Leider in klantentevredenheid te Brussel

Kia Car Technic Brussels bestaat 10 jaar. Als officiële verkoopsconcessie en dienst-na-verkoop van KIA sinds 2009 is Car Technic Brussels gesitueerd op de Waversesteenweg 1682 in Oudergem. Dat dit een ideale locatie is, bewijst de nabijheid van de Brusselse ring, het metrostation Hermann-Debroux en de haltes voor tram 94 en bus 34. Car Technic biedt u een volledige service: onderhoud, herstelling (mechanisch en carrosserie) en vervang­wagens. Via KIA Finance bieden we eveneens financieringsformules, verzekeringen en onderhoudsplannen aan.

Op twee verdiepingen etaleert onze showroom het volledige KIA-gamma in een verlichte en ontspannen sfeer. Als familie­bedrijf hechten we er veel belang aan u op een comfortabele en ongedwongen manier te ontvangen. Onze medewerkers dragen deze manier van werken hoog in het vaandel en delen allen een unieke gezamenlijke doelstelling. Ze willen niet alleen voldoen aan uw wensen, maar uw verwachtingen zelfs overtreffen. Om dit te bereiken steunt elke KIA-medewerker elk lid van ons team op een filosofie die gebaseerd is op creativiteit, passie, uitdaging en samenwerking.

KIA’s slogan “The Power to Surprise” weerspiegelt de dynamiek van het merk, automobiele perfectie en klantentevredenheid. Car Technic Brussels is zeker geen uitzondering op deze regel, integendeel! Deze energie die ons elke dag opnieuw drijft is dezelfde die we terugvinden in onze wagens, zowel in hun uiterlijk als in hun prestaties.

Als leider in klantentevredenheid te Brussel is Car Technic Brussels ook een Fleet Business Center. Kia investeert elke dag opnieuw in de ontwikkeling, productie en controle van de kwaliteit. Met als resultaat de beste Total Cost of Ownership van de Belgische markt. KIA staat voor een compleet gamma van trendy en moderne modellen, 7 jaar garantie, een ­Europese kwaliteit en economische voertuigen die respect hebben voor het milieu.

Pin It on Pinterest