Lexus Antwerpen

Gegevens

Adres

Ertbruggestraat 108B
2110 Wijnegem

BTW nummer
BE 0459491374
Website
E-mail
info@lexusantwerp.be
Telefoon
Tel 03 355 36 50
Social Media

Introductie

Lexus Antwerpen: specialist op elk vlak van elektrificatie

 

Met zijn werkterrein in de regio Antwerpen en omgeving zit Lexus Antwerpen in het hart van de Belgische fleetmarkt. Met Inchcape Retail Belgium ondersteunt de dealer bedrijven die hun wagenpark willen optimaliseren door voertuigen aan te bieden die aangepast zijn aan alle aan alle eisen die de fleetmarkt stelt.

Premiummerk Lexus zet al enkele decennia immers in op hybridewagens die zorgen voor vlotte rijprestaties en een gunstige TCO. Sinds kort komen daar echter ook stekkerwagens bij. De UX300e, de eerste EV van Lexus, kreeg onlangs een facelift en met de RZ450e komt er ook een tweede EV in het gamma. Nog niet klaar voor full EV? Dan zijn er met de NX en RX ook twee SUV’s met een plug-in hybride aandrijflijn beschikbaar.

Bovendien kan Lexus dankzij een uitstekende organisatie van de productie uitpakken met levertermijnen die bij de kortste op de markt horen.

Niet alleen de auto’s bij Lexus Antwerpen zijn op maat van de fleet, ook het personeel van de concessie werkt op maat van de sector. Het technisch personeel is expert op het vlak van elektrificatie, van hybride tot full EV. En dankzij geregelde opleidingen op het vlak van fiscaliteit, maar ook van elektrificatie en ecologie kan het fleetteam immers een antwoord bieden op elke vraag. Een antwoord dat resoluut persoonlijk van aard is, want een oplossing op maat van elke klant is het uitgangspunt van de concessie. Daarbij horen onder meer een pick-up service, vervangwagens en een lounge corner in de hypermoderne concessies.

De wens van de fabrikant is immers om de dealers in Anderlecht en Zaventem flagship stores van het merk te maken. De showroom in Zaventem werd alvast volledig gerenoveerd, en die van Anderlecht volgt in 2023. De omgeving wordt op maat van een premium klantenservice uitgebouwd, waarbij vertrouwen het uitgangspunt is. Dat vertrouwen keert ook terug in de kwaliteit van de producten, want op een Lexus krijg je een garantie tot maar liefst 10 jaar! Kom ze zeker eens ontdekken op één van onze 4 jaarlijkse fleet events.

Contactpersonen

Pierre Dormant

Sales Manager +32 471 44 92 22 Pierre.Dormant@inchcape.be

Bernard Dewever

Retail Director Management +32 475 91 30 67 Bernard.Dewever@inchcape.be

Sana Riffi

Site Manager Antwerpen +32 3 355 36 55 sana.riffi@inchcape.be

Robbe Van den Bergh

Sales and Marketing Assistant +32 479 72 22 89 Robbe.Vandenbergh@inchcape.be

Locatie