Meerschman Zottegem

Gegevens

Adres

Ter Kameren 2
9620 Zottegem

BTW nummer
BE 0422 208 237
Website
E-mail
info@meerschmanzottegem.net.bmw.be
Telefoon
Tel 093 61 37 01

Introductie

Meerschman: Future Proof!

 

Welkom bij Meerschman, welkom in de wereld van BMW en MINI. De transitie naar een groener wagenpark is ingezet en we zijn ervan overtuigd dat we samen met u deze belangrijke stap kunnen zetten.

We beschikken over 2 concessies: Meerschman Aalst en Meerschman Zottegem.

Onze concessie in Aalst ligt pal aan de op- en afritten van de E40 in Aalst waardoor we op minder dan 20 minuten van zowel Gent als Brussel gelegen zijn. Onze ultramoderne concessie beschikt over een ruime & moderne werkplaats die voorzien is op het onderhouden en herstellen van elektrische wagens. We beschikken over flexwerkplekken, vergaderzalen,… die beschikbaar zijn voor u als klant.

Ook Meerschman Zottegem ligt centraal aan de belangrijkste invalswagen en is makkelijk bereikbaar.

Voor 2023 staan er nog 2 bouwprojecten op onze planning: de bouw van een compleet nieuw tweedehandscentrum en de bouw van een nieuwe carrosserie vestiging in Aalst. De nieuwe carrosserie zal tegenover de concessie in Aalst gebouwd worden en maakt het one stop shopping nog eenvoudiger.

Onze fleet specialisten Frederik Deneef en Jan Den Dauw zijn echte experten in hun vak. Dankzij hun nauwe banden met alle leasingmaatschappijen en expertise zijn ze uw ideale partner voor de optimalisatie en vernieuwing van uw wagenpark en de daarbij horende TCO-berekeningen.

Contactpersonen

Contact

Jan Den Dauw

Fleet Account Manager 053 64 62 59 jan.den-dauw@meerschman.net.bmw.be
Contact

Frederik Deneef

Fleet Account Manager 053 64 65 01 frederik.deneef@meerschman.net.bmw.be

Locatie