Mercedes-Benz Waterloo

info.mbwaterloo@daimler.com
http://www.waterloo.mercedes-benz.be

Tel 02 387 09 60

Chaussée de Charleroi 20
1420 Braine-l’Alleud

BTW BE 0477 040 555

Contact

Xavier Van Doren

Algemeen Directeur
02 387 09 60
0475 35 03 71
xavier.vandoren@daimler.com

Mercedes-Benz

Mannen, vrouwen en een fleetambassadeur staan tot uw dienst

Mercedes-Benz Waterloo is sinds 2002 een filiaal van de Mercedes-Benz invoerder en een échte referentie in Waals Brabant. Mercedes-Benz Waterloo heeft in de loop der jaren niet alleen de groei van het merk gevolgd maar ook de economische groei in Waals Brabant en is nu een zeer competente onderneming die zowel aan de behoeften van B2C als B2B voldoet. Het team werd trouwens aangesterkt met een fleetambassadeur met een duidelijke missie: paraat staan om een mobiliteitsoplossing op maat aan te bieden. Sinds 2012 kreeg die uitstekende reputatie ook een nieuw gezicht met de schitterende nieuwe gebouwen langs de Chaussée de Charleroi naast de Mediamarkt.

Wij onderscheiden ons door een professionele aanpak in een familiale en constructieve sfeer met de nadruk op klantentevredenheid. Want onze onderneming is in de eerste plaats een team van mannen en vrouwen die tot uw dienst staan. Onze gecertifieerde commerciële mensen antwoorden op al uw vragen betreffende de keuze van uw nieuwe auto, de financiering en de optimalisering van uw bedrijfsvloot, groot of klein.

Vanzelfsprekend kan u ook terecht in onze professionele werkplaats voor het onderhoud en de herstelling van uw personenwagen of licht bedrijfsvoertuig. En ons magazijn staat garant voor originele wisselstukken en accessoires van Mercedes-Benz.

Bij Mercedes-Benz Waterloo is de klant koning en dat gedurende het hele leven van uw voertuig. We letten steeds op de kleinste details, van de aflevering tot wanneer u het voertuig weer inlevert. Mercedes-Benz, Dynamic Mobility!


Recent news