Mercedes-Benz Wemmel

dirk.de_schutter@daimler.com
http://www.wemmel.mercedes-benz.be

Tel 02 531 02 18

Steenweg naar Brussel 253
1780 Wemmel

BTW BE 0452 460 755

Contact

Dirk De Schutter

Gedelegeerd Bestuurder
02 531 02 18
0475 79 99 36
dirk.de_schutter@daimler.com

Sam D’hoe

Verantwoordelijke Fleet / Fleet Ambassador
02 583 02 25
0477 25 49 87
sam.dhoe@daimler.com

Mercedes-Benz

Advies op maat van fleetklanten

Bijna zeventig jaar ervaring gebald in een hedendaagse concessie: dat is wat u mag verwachten bij Mercedes-Benz Wemmel. De concessie, die gesticht werd in de jaren 50, is sinds 2001 een officieel filiaal van Mercedes-Benz BeLux. Sindsdien tekende ze een grote groei op.

Onder meer dankzij de intensieve samenwerking met Mercedes-Benz Bogemans in Grimbergen sinds 2012, is het werkterrein van Mercedes-Benz Wemmel uitgebreid over de hele Noordrand van Brussel en bij uitbreiding delen van Brussel zelf. Van Ternat, of Asse over Koekelberg, Sint-Jans-Molenbeek, Londerzeel en Vilvoorde.

Bij Mercedes-Benz Wemmel wacht er u een ervaren team op, die u met raad en daad zal bijstaan en zeker de fleetklant extra in de watten zal leggen. Dankzij voortdurende opleidingen rond prospectie, klantencontact, maar ook specifiek rond fiscaliteit en Total Cost of Ownership, kunt u er zeker van zijn dat u op de best mogelijke manier geholpen zult worden.

Elke klant moet zich thuis voelen bij Mercedes-Benz Wemmel. Dat doet deze concessie dankzij een toegewijde contactpersoon die de klant in een familiale sfeer in de watten legt. Elke vraag mag gesteld worden, er wordt zo snel mogelijk voor een oplossing gezorgd. Zo is een afhaling ‘aan huis’ perfect mogelijk, is er een haal- en brengservice en kunt u rekenen op een vloot van de meest recente vervangwagens. Er werd zelfs een heus bandenhotel op poten gezet waar de fleetklant zijn zomer- of winterbanden kan stockeren aan een zeer interessante prijs.

Een rechtstreeks contact met alle leasecompanies en Mercedes-Benz Financial Services zorgt ervoor dat deze concessie voor elke klant, zowel voor de kleinere kmo’s als de grote multinationals, de meest interessante financieringsvorm kan aanbieden: klassieke financiering, leasing- en rentingformules, langetermijnverhuur, …


Recent news