Gegevens

Adres

Willem van Halmalelaan 1
2110 Wijnegem

BTW-nummer
BTW BE 0420 004 951

Introductie

Het Antwerp Store East team heet u welkom.

Centrauto heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio Antwerpen als BMW en MINI verdeler en is gekend voor zijn service, kwaliteit en innoverende ideologie. Centrauto beschikt over BMW concessies in Wijnegem en Malle en een MINI concessie in Wijnegem.

Antwerp Store East is de MINI concessie van de toekomst waar je op de eerste plaats komt. Ons concept: je bestelt in onze showroom te Wijnegem een MINI die wij daar ook persoonlijk afleveren. Nadien kan je terecht voor onderhoud en herstellingen in onze twee MINI Servicepunten in Wijnegem en Malle. Op deze manier heb je steeds een MINI Servicepunt in de buurt. Op de beide locaties kan u terecht voor onderhoud, herstellingen, carrosserie en directe aanname in een hypermoderne werkplaats.

Naast zijn gekende service, biedt Centrauto een breed palet van verschillende mobiliteitsdiensten aan. Centrauto is dan ook meer dan een wagenverdeler. Van korte, middellange en lange termijn verhuur tot een eigen shuttle service. We zijn uitgegroeid tot een volwaardige mobility provider.

Het Centrauto Fleet team is gespecialiseerd in maatwerk en denkt dan ook graag met jou mee. Ben je op zoek naar een fiscaal aantrekkelijk wagenpark voor jouw werknemers, zoek je een weg in de voortdurend veranderende wetgeving of wil je graag een professionele partner in jouw vlootbeheer? Het Centrauto Fleet team staat voor je klaar.

Contactpersonen

Michiel Colpaert

Store Manager michiel.colpaert@antwerpstoreeast.net.mini.be

Erik Mescher

Senior Manager Fleet / B2B erik.mescher@centrauto.net.bmw.be

Charlotte Verbrugge

Marketing Manager charlotte.verbrugge@centrauto.net.bmw.be

Locatie