Gent Store By Verstraeten

info@gentstore.net.mini.be
http://www.minigentstore.be

Tel 09 335 27 00

Kortrijksesteenweg 1228
9051 Sint-Denijs-Westrem

BTW BE 0806 943 493

EXTRA CONTACT

Algemeen Directeur / Zaakvoerder:
Benoît Verstraeten
Tel: 09 345 06 88
benoît.verstraeten@verstraeten.net.bmw.be

Store Manager:
Kristof Wybo
Tel: 09 335 27 03
kristof.wybo@gentstore.net.mini.be 

Verantwoordelijke Fleet:
Liesbeth Malderie
Tel: 09 345 06 88
GSM: 0472 37 25 62
liesbeth.malderie@verstraeten.net.bmw.be

MINI Verkoopsteam: 

Uw mobiliteit, onze zorg!

 

Welkom in de wondere wereld van MINI! Geniet van een heerlijk kopje koffie aan onze MINI Hub terwijl u wacht op het onderhoud aan uw wagen of laat u verrassen in ons uniek MINI belevingscentrum door een testrit te maken met een van onze vele demowagens of door onze talrijke showroomwagens in alle rust te ontdekken.

In onze exclusieve MINI omgeving vindt u alle diensten onder één dak: verkoop van nieuwe MINI’s en MINI Next tweedehandswagens, onderhoud en herstellingen, verkoop van MINI accessoires & MINI lifestyle … In een ontspannen sfeer gaan onze medewerkers elke dag tot het uiterste om u service te leveren met een grote S. Ons professioneel verkoopteam neemt graag de tijd om samen met u in detail uw persoonlijke MINI samen te stellen die beantwoordt aan al uw verwachtingen. Samen met u gaan we ook op zoek naar ideale mobiliteitsoplossingen: nieuwe technologieën, exclusieve uitvoeringen, de juiste verzekering, financiële voorstellen, fiscaal advies … alles om de meest veeleisende klant tevreden te stellen. Onze fleetverantwoordelijke bekijkt samen met u de noden van uw bedrijf om tot een innovatieve en fiscaal voordelige oplossing op maat te komen.

De MINI-familie telt ondertussen heel wat leden die ook de professionele gebruiker zullen bekoren, denk hierbij maar aan de nieuwe MINI 5-deurs, de Clubman en de nieuwe Countryman. In 2019 zal er eveneens een elektrische versie van de MINI 3-deurs op de markt komen die uw bedrijf zal laten genieten van een hoge fiscale aftrekbaarheid en een lage verbruikskost. Neem de tijd om in onze store een MINI te testen en laat u verrassen door het rijplezier van deze wagen.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

 


Recent news