fbpx

MINI Louyet Vandeperre

info@louyet.net.mini.be
www.vandeperre.mini.be
Facebook

Tel 02 360 08 80

Bergensesteenweg 720
1600 Sint-Pieters-Leeuw

BTW BE 0479 004 608

Contact

Operationeel Directeur

Kevin Borremans
Louyet Vandeperre (Groupe Louyet)
Kevin.Borremans@louyet.net.bmw.be

Fleet Sales Executive

Koen Corbeel
02 360 08 80
0475 57 00 69
Koen.Corbeel@louyet.net.bmw.be

EXTRA CONTACT

Openingsuren:

Ma – Vr 08:30 – 18:30
Za 10:00 – 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten

BMW-MINI Louyet Vandeperre: traditie en toekomst gaan hand in hand

Jean Vandeperre begon in 1969 met de verkoop van BMW-wagens in Sint-Pieters-Leeuw. Door de groei van de concessie werd er verschillende keren gekozen voor een verhuis of uitbreiding, maar wel steeds binnen Sint-Pieters-Leeuw. Eind 2013 nam Stefan Vandeperre de fakkel over van zijn vader. In januari 2019 wordt de BMW-MINI concessie overgenomen door de Groupe Louyet waarmee er een nieuw tijdperk aanbreekt en er ambitieus wordt verder gewerkt onder de naam ‘’Louyet Vandeperre’.

Louyet Vandeperre heeft een cliënteel dat zich uitstrekt over de brede regio ten zuiden van Brussel. Een tevreden cliënteel en dat heeft alles te maken met de persoonlijke aanpak op maat van de klant. De bestuurder van een bedrijfswagen en vlootverantwoordelijke kunnen er terecht voor (fiscaal) advies maar er zijn ook heel wat diensten en faciliteiten voorzien zoals een business lounge, home service, vervangwagens, … De ideale omkadering voor het BMW/MINI-gamma, dat continu wordt uitgebreid met modellen en motoren die perfect inspelen op de verwachtingen van vandaag, en de uitdaging aangaan van een mobiliteit met veel facetten: functioneel, fiscaal, milieu, connectiviteit… Dit uitgebreid aanbod valt al jaren in de smaak van bedrijven die graag tegemoetkomen aan de wensen van hun medewerkers binnen een strikt budgettair kader.

Bij ons kunnen fleetverantwoordelijken en -bestuurders steeds terecht bij een unieke gesprekspartner. Onze ervaren medewerkers waken over het respect van uw car-policy in het kader van de Belgische fleetmarkt. Ook op het vlak van naverkoop werken wij met een single point of contact en zorgen wij ervoor dat de bestuurders zo weinig mogelijk tijd verliezen. Wie dat wenst, kan tijdens een onderhoud ook ter plaatse verder werken in de Business Lounge waar WiFi en drankjes ter beschikking staan. Klantentevredenheid boven alles!

Benieuwd? Kom dan zeker eens langs om deze recene modellen te ontdekken:

BMW X5 PHEV
BMW 3 Touring PHEV
BMW 3 Berline PHEV
MINI Clubman
MINI Countryman PHEV

Pin It on Pinterest