Sneyers

info@sneyers.net.mini.be
www.sneyers.mini.be

Tel 014 49 00 49

Toekomstlaan 12
2200 Herentals

BTW BE0423133695

Contact

Concessiehouder

Filip Sneyers
014 49 00 49
filip.sneyers@sneyers.net.bmw.be

MINI Sales & Marketing

Tine Matheus
tine.matheus@sneyers.net.bmw.be

Sneyers, bandenversterkend

Sneyers, erkend MINI dealer, is reeds sinds 1958 voor BMW en sinds 2001 ook voor MINI het vertrouwde adres voor Herentals en omgeving.

Sinds 2013 heeft Filip Sneyers de fakkel overgenomen van het familiebedrijf dat nu zijn derde generatie ingaat. Zij aan zij met Peggy Viskens als operationeel directeur, vormen zij een efficiënt duo dat het team op een enthousiaste manier aanstuurt.

Bij Sneyers komen alle fleet-gerelateerde aspecten aan bod; verkoop, naverkoop, onderhoud en herstellingen, banden en onze erkende carrosserieafdeling, ‘One Stop Shopping’ dus. Op maat van de klant maar steeds onder het waakzame oog van de strenge MINI-normen. Onze medewerkers volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op de fleetmarkt en kunnen dus accuraat inspelen op de recentste behoeften omtrent mobiliteit.

Ons blijvend groeiende gamma met zijn volledige fleetaanbod werd onlangs nog uitgebreid met de komst van de nieuwe Countryman (ook met een hybride versie).

De juiste keuze maken voor uw wagenpark is voor u een kwestie van gezond verstand, daarom is ons MINI-aanbod groen én aantrekkelijk geprijsd.

Voor uw bestuurder is het ook een kwestie van emotie. Daarom wordt er bij Sneyers elke dag keihard gewerkt om de band met de klant te versterken. Wij heten u van harte welkom om de wereld van Sneyers te ontdekken en uw leven nóg meer rijplezier te geven!

Pin It on Pinterest