Gegevens

Adres

Toekomstlaan 12
2200 Herentals

BTW nummer
BE0423 133 695
Website
http://www.sneyers.mini.be
E-mail
info@sneyers.net.mini.be
Telefoon
Tel 014 49 00 49

Introductie

Sneyers, uw mobiliteitspartner

Sneyers, erkend MINI dealer, is reeds sinds 1958 voor BMW en sinds 2001 ook voor MINI het vertrouwde adres voor Herentals en omgeving.

Sinds 2013 heeft Filip Sneyers de fakkel overgenomen van het familiebedrijf dat nu zijn derde generatie ingaat.

Bij Sneyers komen alle fleet-gerelateerde aspecten aan bod; verkoop, naverkoop, onderhoud en herstellingen, banden en onze erkende carrosserieafdeling, ‘One Stop Shopping’ dus. Op maat van de klant maar steeds onder het waakzame oog van de strenge MINI-normen. Onze medewerkers volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op de fleetmarkt en kunnen dus accuraat inspelen op de recentste behoeften omtrent mobiliteit.

Ons blijvend groeiende gamma met zijn volledige fleetaanbod werd onlangs nog uitgebreid met de komst van de nieuwe Countryman (ook met een hybride versie).

De juiste keuze maken voor uw wagenpark is voor u een kwestie van gezond verstand, daarom is ons MINI-aanbod groen én aantrekkelijk geprijsd.

Voor uw bestuurder is het ook een kwestie van emotie. Daarom wordt er bij Sneyers elke dag keihard gewerkt om de band met de klant te versterken. Wij heten u van harte welkom om de wereld van Sneyers te ontdekken en uw leven nóg meer rijplezier te geven!

Contactpersonen

Contact

Filip Sneyers

Concessiehouder 014 49 00 49 filip.sneyers@sneyers.net.bmw.be
Contact

Tine Matheus

MINI Sales & Marketing tine.matheus@sneyers.net.bmw.be

Locatie