Gegevens

Adres

Weynesbaan 1
2820 Rijmenam

BTW-nummer
BTW BE 0471 444 348
Website
http://www.houman.be
E-mail
sales@houman.be
Telefoon
Tel 015 41 39 39
Social Media

Introductie

Een gevarieerd aanbod bij de Groep Houman

Al sinds de eeuwwisseling is Houman uw mobiliteitspartner in de regio Groot-Mechelen. Over de laatste 20 jaar zijn we geëvolueerd van een carrosseriebedrijf te Zemst naar de referentie in de regio voor de merken Suzuki, SsangYong, Isuzu, Mitsubishi, Vespa en Piaggio. Door de overname van Garage Luytens, begin dit jaar, zijn onze concessies momenteel verspreid over de regio Zemst, Hombeek en Rijmenam. Deze merken hebben elk hun eigen focuspunten, waardoor wij u een gevarieerd gamma kunnen aanbieden.

De erkende multi-merkencarrosserie onder het Go Smart Label blijft behouden. Daarenboven kan u rekenen op een uitgebreid test- en vervangwagenpark en een gespecialiseerd atelier voor onderhoud en herstellingen. Binnen de fleetsector focussen wij ons dan weer vooral op KMO’s en zelfstandigen. Zij kunnen rekenen op de deskundige bijstand van een salesteam dat al 15 jaar ervaring heeft in de fleetsector. Zij staan u bij in een vlekkeloze begeleiding en geven overzichtelijke informatie in de zoektocht naar de juiste uitvoering en toebehoren. Suzuki, SsangYong, Isuzu en Mitsubishi bieden 5 jaar garantie op alle modellen.

Fiscaal interessante SUV

Onze fleetaanpak is erop gericht de juiste oplossing aan te bieden voor zelfstandigen en KMO’s. We hebben de professionele kennis in huis om u te begeleiden in het kiezen van de juiste financieringsvorm, zowel financieringen, rentingen en leasingen hebben geen geheimen voor ons. Daarenboven krijgt u bij ons altijd een fleetkorting of meerdere fleetkortingen afhankelijk van de bestaande vloot en/of bestelde voertuigen.

In het fleetaanbod schuiven we zeker de Mitsubishi L200 en de Outlander PHEV naar voor. De L200 blinkt uit in zijn krachtig design en optimaal vermogen en maakt zeker zijn reputatie als rasecht werkpaard waar.
Met de PHEV doen we onze ecologische duit in het zakje door de ruimste SUV aan te bieden met een aftrekbaarheid van 100% en een CO² uitstoot van 40gr. NEDC en 46gr WLTP ook na 2020. Dit maakt de Outlander PHEV ‘the best in class’ in zijn categorie.

5 jaar garantie!

Multi Merk Carrosserie Hombeek  – Scootershop Vespa – Piaggio Rijmenam

Contactpersonen

Koen De Loof

Sales 015 50 08 50 koen@houman.be

Steven Houman

Zaakvoerder 015 41 39 39 steven@houman.be

Locatie