Gegevens

Adres

Leuvensesteenweg 108,
3290 Diest

BTW-nummer
BTW BE 0477 624 436
Website
http://www.morrenmeelbergs.be
E-mail
sales@morrenmeelbergs.be
Telefoon
Tel 013 33 33 86

Introductie

One Team. One Goal. One Service!

Samen sta je altijd sterker. Morren Motor was reeds een tijdje actief op zoek naar schaalvergroting en heeft met garage Meelbergs de ideale partner gevonden om zijn werkterrein uit te breiden. Om de samenwerking te benadrukken zal die laatste vestiging trouwens vanaf nu Morren Meelbergs heten. Beide Fordconcessies zijn samen goed voor meer dan 130 jaar ervaring en die stellen ze met plezier ten dienste van hun cliënteel in de regio zuidwest Limburg en Oost-Brabant.

Die schaalvergroting mag voor wat veranderingen zorgen, maar toch kan u blijven rekenen op het familiale karakter van beide vestigingen in Sint Truiden en Diest. We zijn er immers van overtuigd dat er niets boven een efficiënte en persoonlijke service gaat. Dit wil dan ook zeggen dat wij onze fleetklanten in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen net dat tikkeltje meer kunnen bieden.

Een persoonlijk contact is immers de basiswaarde van de concessiehouders. U kan dan ook altijd terecht met al uw vragen bij ons team van 3 fleetadviseurs en de fleetmanager.
De autosector staat de volgende jaren voor uitdagende veranderingen, vooral op ecologisch en fiscaal vlak. En op deze uitdagingen is de concessiehouder samen met Ford beter voorbereid dan ooit. Het team staat dan ook te popelen om u bij deze veranderingen te adviseren en tot de beste oplossingen te komen. Daarenboven kunnen fleetklanten ook op heel wat extra diensten rekenen zoals extra openingsuren, vervangvoertuigen, 24u op 24 assistance en een heuse fleetcorner.

Showroom: 

Week : 9u – 19u

zaterdag: 10u – 17u

Contactpersonen

Marc, Luc & Dirk Morren

Bestuurders

Marc Morren

Fleet Manager sales@morrenmeelbergs.be

Julie Morren

Fleet & B2B Sales Advisor Sales3@morrenmeelbergs.be

Andreas Morren

Fleet & B2B Sales Advisor Sales1@morrenmeelbergs.be

Locatie