Motor Village Belgium

danny.leclercq@motorvillage.be
http://www.motorvillage.be

Leuvensesteenweg 770
1030 Schaarbeek

BTW BE 0403 419 436

Motor Village Brussels
Leuvensesteenweg 770
1030 Schaarbeek
Tel: 02 702 31 24

Motor Village Delta
Invalidenlaan 220
1160 Oudergem
Tel: 02 674 45 11

Motor Village Drogenbos
Grote Baan 332
1620 Drogenbos
Tel: 02 334 40 40

Contact

Sales & Marketing Manager

Olivier La Porta
0499 861 767
olivier.laporta@motorvillage.be

Fleetverantwoordelijke

Danny Leclercq
0492 34 38 72
danny.leclercq@motorvillage.be

Drie concessies voor een betere service

Motor Village, dat is vijf merken en drie concessies in Brussel. U vindt dezelfde kwaliteit en professionaliteit op de sites van Brussels, Delta en Drogenbos, waar de merken Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Fiat Professional verdeeld worden. Dankzij de flexibiliteit van de vijf merken en de drie concessies strekt de actieradius van het filiaal van de hoofdvestiging, Motor Village, zich uit van het centrum van Brussel tot aan de rand van de hoofdstad.

Om te kunnen voldoen aan de eisen en behoeften van de fleetklanten, zorgt Motor Village voor een continue opleiding van zijn medewerkers. Daardoor hebben zij niet alleen een perfecte kennis van de producten, maar kennen de fiscale wetgeving en de financieringsformules ook geen geheimen voor hen. Deze opleiding gebeurt zowel intern als extern en zorgt ervoor dat Motor Village dé ideale partner is voor uw vloot. De fleetvoorwaarden die u van Motor Village krijgt zijn niet alleen afhankelijk van de vlootgrootte. Motor Village engageert zich ook voor uw toekomstige voertuigen via een aantrekkelijk “frame agreement”. Ook de dagelijkse contacten met leasingmaatschappijen zorgen ervoor dat u altijd een optimale service krijgt, wat ook uw voorkeuren mogen zijn.

Om u het leven gemakkelijker te maken, werkt Motor Village met een unieke contactpersoon voor alle merken. Hij antwoordt op al uw vragen en helpt u stap voor stap. Of het nu gaat om de auto’s zelf, de service of de car policy, hij denkt altijd met u mee.

Bij Motor Village is het onthaal van fleetklanten een prioriteit. Dit omvat:

  • Een business corner met WiFi en dranken
  • Een pick-up & delivery dienst voor de voertuigen
  • Een car wash & go
  • Een compleet testpark
  • Een grote en gemakkelijk toegankelijke parking
  • Een proactieve aanpak naar de bedrijven en chauffeurs toe

Nabijheid, professionalisme en beschikbaarheid zijn de kernwoorden van een fleetpolitiek die van toepassing is op de gamma’s van de vernieuwde gamma’s van Jeep, Alfa Romeo en Fiat, die uitgerust zijn met zuinige en milieuvriendelijke Euro 6 motoren met een lage CO2 uitstoot. Voor een premium aanpak moet u bij Motor Village zijn!


Recent news