Novabil Moeskroen

Gegevens

Adres

Geallieerdenlaan 262
7700 Moeskroen

Website
E-mail
moeskroen@novabil.be
Telefoon
Tel 056 84 58 91

Introductie

Välkommen till Novabil

De groep Novabil maakt sinds 1967 deel uit van het succesverhaal van Volvo in België. De basis van de groep werd gelegd in Kortrijk door de familie Byttebier.

Met meer dan 50 jaar Volvo ervaring, 4 vestigingen en een team van 50 enthousiaste medewerkers is NOVABIL zoveel meer dan een automotive groep. Met 100% Volvo trots staan we elke dag voor u klaar, zowel bij de keuze van uw nieuwe wagen als bij het onderhoud van uw huidige wagen.

De dagelijkse leiding van de vestiging Moeskroen is in handen van Dirk Bonte, filiaalmanager voor de vestiging.

De grootte van de Novabil groep maakt het onder andere mogelijk om nog meer te kunnen investeren in zaken die voor u belangrijk zijn: een competent aftersales team,  een verkoopteam dat volledig op de hoogte is van de laatste updates rond product en fiscaliteit, een representatief vervangwagenpark, een uitgebreide breng-en haalservice, een verzorgde business corner, een fika moment wanneer u op uw wagen wacht, …

Wist u dat we voor u een scan van uw huidige wagenpark willen maken? Wist u dat we u graag verder helpen bij de fiscale optimalisatie van uw firmawagens? Wist u dat we bij Volvo heel wat interessante fleetconventies hebben?

Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen. VÄLKOMMEN

Contactpersonen

Dirk Bonte

Filiaalmanager Moeskroen 056 48 12 01 dirk@novabil.be

Luc Herreman

Fleetverkoper 0497 37 50 82 luc@novabil.be

Jodie Vandenberghe

Fleetverkoper 0489 41 51 99 jodie@novabil.be

Locatie