Gegevens

Adres

Leuvensesteenweg 398
1932 Zaventem

BTW nummer
BE 0821 550 804
Website
http://www.opel.beerens.be
E-mail
opelinfo@beerens.be
Telefoon
Tel 02 711 19 70

Introductie

Opel Beerens. Uw Fleetpartner voor Brussel, Vlaanderen en overheden

Opel maakt sinds vorig jaar deel uit van de PSA-groep en is op die manier één van de grootste autofabrikanten ter wereld.

De nieuwe producten die sinds het samenwerkingsverband gelanceerd worden en die in de steigers staan voor de komende jaren, zijn het gevolg van een bijzondere synergie tussen de bestaande productieplatformen van de PSA-groep en de voormalige Opel fabrieken waar het nieuwe EV-gamma voor de ganse groep ontwikkeld en geproduceerd wordt.

Opel blijft uiteraard garant staan voor Duitse degelijkheid met een uitgebreid gamma met zeer competitieve prijs- en uitstootniveaus. Bovendien beschikt Opel door de samenwerking met PSA over een ruimer aanbod bedrijfsvoertuigen zodat wij een geschikte versie hebben voor alle beroepen.

Als fleet- en overheidsklant bij Opel Beerens geniet u van uitzonderlijke fleetkortingen die voor een heel jaar gegarandeerd blijven en een dienstverlening op maat.

Om de behoeften van de moderne fleetklant zo efficiënt mogelijk in te vullen, streven wij naar een one-stop-shopping aanbod. Dankzij onze zusterbedrijven binnen de Beerens Groep, bieden wij een zeer uitgebreide dienstverlening aan:

  • Inspecties: Einde contract of tussentijdse inspecties
  • Transport: 28 vrachtwagens
  • Stockage: 200.000m2 stockage op eigen site
  • Cleaning, PDI & reconditioning: Geautomatiseerde carwash, voertuigen voorbereiden voor aflevering, brandstof recuperatie
  • Remarketing & verkoop: Verkoop van einde contract wagens
  • Verhuur & vloot: Vlootbeheer (RO, banden, glas, schade, …), korte termijn verhuur B2B
  • Eigen carrosserie gespecialiseerd in smart & spot repair met veel ervaring in vlootbeheer

Binnen het Opel gamma beschikken we over een zeer uitgebreid gamma bedrijfsvoertuigen aan zeer scherpe prijzen en een ruime fabriekswaarborg.

Onze fleetmanager en bedrijfswagenspecialist staan ter uwer beschikking voor zowel uw dagelijks vlootbeheer als voor ombouwingen van uw bedrijfswagens op maat.

Contactpersonen

Contact

Bruno Ottermans

Concessiedirecteur 02 711 19 95 0476 212 037 bruno.ottermans@beerens.be
Contact

Herman Stroobants

Fleet Manager 02 711 19 88 0477 532 912 herman.stroobants@beerens.be

Locatie