Opel Beerens

www.opelbeerens.be/

Tel 02 711 19 70

Leuvensesteenweg 398
1932 Zaventem

Opel Beerens. De Fleetpartner voor Brussel, Vlaanderen en overheden

Opel maakt sinds vorig jaar deel uit van de PSA-groep  en is op die manier één van de grootste autofabrikanten ter wereld. Met Het PACE!-plan heeft Opel de weg ingeslagen naar winstgevendheid, elektrisch, wereldwijde afzet en dat op een duurzame manier.

De nieuwe producten die sinds het samenwerkingsverband gelanceerd worden en die in de steigers staan voor de komende jaren, zijn het gevolg van een bijzondere synergie tussen de bestaande productieplatformen van de PSA-groep en de voormalige Opel fabrieken waar het nieuwe EV-gamma voor de ganse groep ontwikkeld en geproduceerd wordt.

Opel blijft uiteraard garant staan voor Duitse degelijkheid met een uitgebreid gamma met zeer competitieve prijs- en uitstootniveaus. Bovendien beschikt Opel door de samenwerking met PSA over een ruimer aanbod bedrijfsvoertuigen zodat wij een geschikte versie hebben voor alle beroepen.

Met dit nieuwe producten offensief en met de uitgesproken ambitie om duurzaam te groeien heeft de groep Beerens als doel een belangrijke rol te spelen op de professionele markt voor het merk Opel.

Als fleet- en overheidsklant bij Opel Beerens geniet u van uitzonderlijke fleetkortingen die voor een heel jaar gegarandeerd blijven en een dienstverlening op maat.

Om de behoeften van de moderne fleetklant zo efficiënt mogelijk in te vullen, streven wij naar een one-stop-shopping aanbod. Dankzij onze zusterbedrijven binnen de Beerens Groep, bieden wij een zeer uitgebreide dienstverlening aan:

  • Inspecties: Einde contract of tussentijdse inspecties
  • Transport: 28 vrachtwagens
  • Stockage: 200.000m2 stockage op eigen site
  • Cleaning, PDI & reconditioning: Geautomatiseerde carwash, voertuigen voorbereiden voor aflevering, brandstof recuperatie
  • Remarketing & verkoop: Verkoop van einde contract wagens
  • Verhuur & vloot: Vlootbeheer (RO, banden, glas, schade, …), korte termijn verhuur B2B

Daarbovenop beschikken wij ook over een eigen carrosserie die gespecialiseerd is in smart & spot repair met veel ervaring in vlootbeheer.

Binnen het Opel gamma beschikken we over een zeer uitgebreid gamma bedrijfsvoertuigen aan zeer scherpe prijzen en een ruime fabriekswaarborg.

Onze fleetmanager en bedrijfswagenspecialist staan ter uwer beschikking voor zowel uw dagelijks vlootbeheer als voor ombouwingen van uw bedrijfswagens op maat.

 

 


Pin It on Pinterest