Opel Geurts

verkoop@geurts-genk.be
http://www.geurts-opel.be

Tel 089 35 88 06

Westerring 29
3600 Genk

BTW BE0421167862

EXTRA CONTACT

Algemeen & Commercieel Directeur / Zaakvoerder:
Peter Geurts
Tel: 089 35 88 06
directie@geurts-genk.be

 Verantwoordelijke Fleet:

Meer dan 85 jaar ervaring, dat voel je!

Al sinds 1929 staan de familie Geurts ten dienste van autorijdend Limburg. In 1976 werden we officiële Opeldealer en vandaag runt onze derde generatie drie vestigingen in Genk en Heusden-Zolder. Dankzij onze uitzonderlijke fleet support condities, en als volwaardige partner van alle lease maatschappijen kunnen we vlot inspelen op de noden en eisen van al onze professionele klanten.

Onze Fleet Sales Advisor, die continu wordt bijgeschoold door GM Europe, zal er alles aan doen om samen met u de beste oplossing te vinden voor al uw mobiliteitsnoden. Onze service gaat echter veel verder: we zijn erkend carrosserie hersteller, plaatsen voorruiten en staan in voor montage & demontage van uw banden. Om een uitmuntende service te garanderen is onze werkplaats open op zaterdag en staan er steeds volwaardige vervangwagens ter beschikking.

Ondertussen werd er een aanzienlijke investering gedaan in een nieuwe werkplaats,magazijn,carwash en een banden hotel. Banden opslag wordt voor onze klanten gratis aangeboden. Ontdek al deze nieuwigheden samen met de nieuwe Vivaro en Astra! Spring dus gerust even binnen bij Opel Geurts, de koffie staat alvast warm …


Recent news